FilmoviKinoVijesti

Globalni događaj povodom filma Hobit: Smaugova pustoš

Hobbit_desolation_of_smaug.jpgOd oskarovca Petera Jacksona dolazi nam film Hobit: Smaugova pustoš, drugi nastavak trilogije nastale adaptacijom popularnog djela J.R.R. Tolkiena – HobitTri filma donose priču iz Međuzemlja koja se odvija šezdeset godina prije radnje trilogije Gospodar prstenova. Ian McKellen ponovno je Gandalf Sivi, Martin Freeman je glavni junak Bilbo Baggins, a Richard Armitage je Thorin Oakenshield. Međunarod­nu glumačku ekipu čine i Benedict CumberbatchEvangeline Lilly, Lee Pace, Luke Evans, Ken Stott, James Nesbitt i Orlando Bloom. Scenarij za film Hobit: Smaugova pustoš napisali su Fran Walsh, Philip­pa Boyens, Peter Jackson i Guillermo del Toro prema predlošku slav­nog romana J.R.R. Tolkiena. Jackson je i jedan od producenata, uz Carolynne Cunningham, Zanea Weinera i Fran Walsh.

DESOLATION OF SMAUGDok iščekuju dolazak filma Hobit: Smaugova pustoš u produkciji kompanija New Line Cinema i Metro-Goldwyn-Mayer Pictures (MGM), obožavatelji će imati priliku upoznati članove glumačke postave drugog nastavka trilogije Hobit, zvijezde poput Orlanda Blooma, Evangeline Lilly, Leeja Pacea i Lukea Evansa. Sve to će se odvijati u sklopu globalnog događanja za poklonike serijala, koje će se održati u ponedjeljak, 4. studenoga u 17h po istočnom vremenu (EST) i istovremeno diljem svijeta. U svakom od satelitski povezanih kina u četiri grada domaćina, Los Angelesu, New Yorku, Londonu i Wellingtonu – Jackson i članovi filmske ekipe sastati će se s fanovima kako bi im predstavili ekskluzivne snimke iz filma Hobit: Smaugova pustoš, odgovarali im na pitanja, te im pripremili nekoliko iznenađenja.

HBT2-TRL1-008r.jpgCNN-ov voditelj Anderson Cooper nalazit će se u New Yorku, gdje će ugostiti Richarda Armitagea i Orlanda Blooma. Evangeline Lilly će se za to vrijeme nalaziti u Los Angelesu, dok će London ugostiti Leeja Pacea, Lukea Evansa i Andyja Serkisa. Peter Jackson će se pridružiti slavlju iz Wellingtona u Novom Zelandu.

Svako kino bit će spojeno putem satelita, pa će publika moći istovremeno na sve četiri lokacije uživati u razgovoru između sudionika, te postavljanju pitanja. Osim toga, u gradovima diljem svijeta (Bruxelles, Hamburg, Madrid, Ciudad de Mexico, Miami, Pariz, Rim, Sydney i Toronto) će fanovi biti pozvani na okupljanja u odabranim kinima kako bi uživo pratili program, te vidjeli njegovu proširenu verziju. Događaj će se moći pratiti i na internetu, ali će internetski prijenos sadržavati editiranu verziju proširenog izdanja.

HobbitDetalji o lokacijama, vremenu i prijavi za uživanje u ovom događanju, dostupni su na službenim stranicama filma (TheHobbit.com) i na Facebooku (facebook.com/TheHobbitMovie), te Twitteru (Twitter.com/TheHobbitMovie), pod globalnim hashtagom #hobbitfanevent.

Izvor: Blitz PR

Adsense

Ana Vrbanc

Ne pije kavu. U slobodno vrijeme čita specifikacije mobitela, broji piksele na televizorima i obožava nogomet.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!