Nagradne igreObavijesti/ostalo

Giveaway: Poklanjamo Patriot Node – bežično kućište za pohranu multimedije

giveaway-patriot-node

HD Televizija u suradnji sa svojom partner stranicom Bright Side of News i kompanijom Patriot Memory USA poklanja jedan primjerak Node uređaja. Radi se o jedinstvenom uređaju koji nije dostupan u našoj regiji, a koji smo testirali na samom kraju 2012. godine, te ga ocijenili kao praktično rješenje za pohranu velikog broja podataka i samim time povećanja ograničenog kapaciteta memorije u mobilnim telefonima i tabletima. Uređaj omogućuje ugradnju tvrdog diska kapaciteta do 2 TB, te uz ugrađenu Wi-Fi mrežu i Li-Ionsku bateriju može se istovremeno povezati sa čak 8 uređaja i razmjenjivati s njima podatke. Da biste mogli osvojiti primjerak ovog zanimljivog proizvoda, a čija se cijena kreće oko 500 kuna, pročitajte u nastavku pravila.

Želim Patriot Node uređaj, što moram učiniti da ga osvojim?

Da biste postali kandidat za osvajanje ovog proizvoda tvrtke Patriot Memory USA, potrebno je napraviti slijedeće:

  1. Podržite glasom na Facebooku HD Televizija stranicu i našu partner stranicu Bright Side of News:

HD Televizija:

[fblike url=”https://www.facebook.com/hdtelevizija” style=”standard” float=”left” showfaces=”true” width=”600px” verb=”recommend” font=”tahoma”]

Bright Side of News:

[fblike url=”https://www.facebook.com/brightsideofnews” style=”standard” float=”left” showfaces=”true” width=”600px” verb=”recommend” font=”tahoma”]

  1. (ALTERNATIVNO) – Ako nemate Facebook račun tada možete u našoj bazi televizora ostaviti komentar na televizor koji posjedujete ili koji ste imali prilike vidjeti/koristiti (u stilu kratkog osvrta kako vas se je dojmio)

HDDb – baza televizora >>

2. Na e-mail adresu nagradna @ hdtelevizija . com (bez razmaka) pošaljite kontakt podatke (ime i prezime, adresu) kako bismo vas mogli kontaktirati i poslati nagradu.

Prijave sakupljamo do nedjelje 03. veljače u 23:59, a ime dobitnika ćemo objaviti 04. veljače tijekom dana.

Napomene: Primjerak koji poklanjamo je prošao testiranje na HD Televiziji i kao takav nije neotpakiravan niti nikada korišten. Uređaj je u potpuno funkcionalnom stanju i isporučuje se s cjelokupnim sadržajem, te verzijom softvera koja je navedena u recenziji. Tvrdi disk se ne nalazi u pakiranju. U poklanjanju mogu sudjelovati samo kandidati s prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

Svim sudionicima želimo puno uspjeha!

Ažuriranje 04.02.2013.

Među 190 prijava izvučen je broj 114, iza kojeg se krije Sandi Fabjanović iz Splita! Čestitamo dobitniku, a ostalima želimo više sreće u narednim igrama darivanja.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

4 komentara

  1. Super giveaway… node je definitivno stvar koja bi mogla postati bum.. ako je suditi prema mom kućanstvu dobiva definitivno DA.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!