Audio-video uređajiCES - Las VegasSajmovi elektronikeVijesti

Samsung će predstaviti Evolution Kit za svoje Smart TV televizore na CES sajmu u Las Vegasu

samsung-evolution-kit

Samsungov misteriozni utor smješten na poleđini mnogih Smart TV modela iz 2012. godine napokon će će biti službeno predstavljen na ovogodišnjem CES sajmu u Las Vegasu. Za razliku od softverskih nadogradnji koje mogu donijeti optimizacije i nove značajke, Samsungova Smart Evolution ideja omogućuje hardversku nadogradnju i pretvaranje starog u novi model bez potrebe za kupovinom cijelog novog televizora.

Uz pojačanje u snazi procesora i grafičkog podsustava, Evolution kit će omogućiti i poboljšano upravljanje glasom i pokretima, a koje će proizvođač i ove godine snažno promovirati na svojim Smart televizorima. Prema prezenaciji koju je predstavnik kompanije održao na HDTV Shootout natjecanju najboljih televizora 2012. godine u prostorijama američkog Value Electronicsa, Evolution kit će omogućiti nadogradnju modela koji su čak 4 godine stari, počevši od 2012. godine. Drugim riječima, vlasnik prošlogodišnjeg ES8000 modela će moći 2016. godine kupiti aktualni Evolution kit i time iskoristiti najnovija hardverska i softverska poboljšanja na televizoru koji bi inače sasvim jasno bio opisan kao zastario.

samsung-evolution-years

Jedna jedina do sada objavljena fotografija Evolution kita pokazuje tek jednumalu crnu kutijicu koju simpatična prezenterica drži u ruci, pokazujući drugom rukom kako će korisnici Evolution kita također dobiti i najnoviju verziju Smart TV platforme, a koja bi inače bila isključivo dostupna na novim televizorima.

U svakom slučaju drago nam je vidjeti da je Samsung održao obećanje i da će vlasnici prošlogodišnjih televizora moći iskoristiti najnovije mogućnosti i poboljšane performanse u radu sustava.

es8000-evolution-kit
Evolution kit naljepnicu s poleđine Samsung televizora za 2012. godinu ćemo napokon moći odlijepiti.
Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

2 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!