ReportažeVijesti

Samsung Smart TV prezentacija u Sarajevu

Samsung-Smart-TV-Sarajevo1

Nakon prezentacije u Zagrebu, Samsung je predstavio novu Smart TV platformu i u Sarajevu za tržište Bosne i Hercegovine, a gdje je također posebno isticao novu Smart TV platformu i napredne oblike upravljanja. Dražen Čučković, voditelj odjela smeđe tehnike za Samsung Electronics Adriatic, skrenuo je pažnju prisutnih na konvergeciju proizvoda za zabavu u dnevne boravke putem naprednih značajki koje omogućuju pristup internet servisima, socijalnim mrežama, premium aplikacijama, te multimedijom koju korisnici imaju pohranjenu na računala i kućne servere.

Televizor je centar naših domova i središnji uređaj koji povezuje našu obitelj na kraju dana. Za Samsung to znači omogućavanje pametnog televizora budućnosti danas – putem novog televizora koji vas prepoznaje i odgovara vam, povezuje vašu obitelj unutar i izvan kuće te nudi nevjerojatne mogućnosti sadržaja personaliziranih prema vašem životnom stilu i potrebama“, rekao je Dražen Čučković. „Nadalje, kako bi proširili novo TV iskustvo i pružili obitelji buduće tehnologije, Samsung je stvorio mogućnost nadogradnje televizora svake godine – osiguravajući tako najbolje novo TV iskustvo za godine koje dolaze.

Razvoj i tehnologija učinili su svoje i danas ne samo da smo miljama daleko od prvog televizora nego smo stigli u budućnost. Samsung pametni televizori, poznatiji kao SmartTV stvaraju jedan potpuno nov i poseban eko-sustav i ruše barijere među međusobno povezanim uređajima.

Vizija Samsunga objedinjuje tri pokretačke filozofije za pametniji život: Smart Interaction (Pametna interakcija), Smart Content (Pametan sadržaj) i Smart Evolution (Pametna evolucija), sve s čime će se korisnici susretati na Smart TV tehnologiji.

Samsung-Smart-TV-Sarajevo

Detaljnu recenziju ES8000 modela možete pročitati ovdje, a recenziju najbolje Samsungove plazme E8000 sa svim Smart funkcijama već sutra na stranici HD Televizije.

Izvor: Grayling PR

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!