Audio-video uređajiCES - Las VegasSajmovi elektronikeVijesti

CES 2012: Video obilazak Samsungovog štanda uz Carlu

Za sve ljubitelje tehnike koji nisu u mogućnosti posjetiti Consumer Electronics Show u Las Vegasu ove godine, mogu barem donekle doživjeti dio atmosfere uz zamamnu Samsung Carlu.

Za one koji ne znaju, Carla je strateg za socijalne medije mobilne podrške Samsunga, čiji obilazak Samsungovog štanda na CES-u 2012 može zadovoljiti svačije potrebe kad je riječ o novim tehnologijama.

Kombinacija ljepote i tehnologije, što još čekamo? Pogledajmo video:

[youtube id=”yLmcK91z3aw” w=”600″ h=”337″]

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

7 komentara

  1. E kada sam ja kupio 1. TV 1980.g. bio je to Samsung. Svi su se čudili zašto eksperimentiram i ne kupim nešto pouzdano kao RIZ, EI Niš, Iskru (ili Gorenje) pa čak Grunding ili Telefunken. Jesam li nekog zaboravio ? Zar nije bio i neki Aajevac ? Mislim da su Obodin bili frižideri a ne TV.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!