Home » Vijesti » DigitalVersus.com pokrenut u Hrvatskoj!

DigitalVersus.com pokrenut u Hrvatskoj!

europe-digitalversus

Poznata francuska internet stranica s recenzijama proizvoda potrošačke elektronike, DigitalVersus.com, prije nekoliko trenutaka objavio je i hrvatsku verziju svoje stranice, u suradnji s HD Televizijom: www.digitalversus.com.hr

HD Televizija tim je proteklih nekoliko mjeseci radio na prevodima svih važnijih testova koje je ova internet stranica objavila i koji su sad dostupni na njemačkom, talijanskom i hrvatskom jeziku, pored dosad dostupnih engleskog i francuskog.

Suradnjom s DigitalVersus-om HD Televizija ne prestaje sa svojim radom, već se fokusira na odlične i detaljne recenzije TV-a i ostale audio i video opreme. Recenzije na DigitalVersus stranicama biti će prepoznatljivo kratke i jednostavne,a za više korisnijih i bogatijih informacija te kalibraciju TV-a na raspolaganju Vam ostaje HD Televizija!

Izvorna vijest o hrvatskoj verziji DigitalVersusa se nalazi na ovom linku, a izgleda ovako:

DigitalVerus nastavlja rasti sa novim međunarodnim verzijama, a put nas je doveo do Hrvatske!

Kao u Velikoj Britaniji, u Njemačkoj, Španjolskoj i Italiji, DigitalVersus sada ima verziju i na hrvatskom jeziku, www.DigitalVersus.com.hr.

Naši prijatelji sa HD Televizija portala su naporno radili na prevođenju svih naših testova na hrvatski jezik, kao i prije na njemački i talijanski jezik. Evo mali uzorak onoga što je već dostupno:

  • Sony Bravia KDL-46V5500
  • Panasonic Viera TX-P42V10
  • Samsung SyncMaster P2370
  • TomTom GO 730 Traffic
  • HTC Magic

Naši čitatelji u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini (a nadamo se i ostalim zemljama regije: Crnoj Gori, Srbiji, Makedoniji…) od sada će sve naše vijesti i testove dostupne na engleskom jeziku moći čitati na hrvatskom jeziku! Nadamo se da će naša stranica postati obavezno štivo za sve zaljubljenike u elektroniku, posebno audio-video i informatičku tehniku ali i nezaobilazna stanica prije kupnje nekog od proizvoda potrošačke elektronike.

Izmjena verzije stranice

Kad god čitate test na engleskom ili nekom drugom jeziku, pogledajte na vrhu desno i vidjet ćete red zastava koje pokazuju različite jezike koji su dostupni. Kliknite na jednu da biste čitali test na jeziku po Vašem izboru ili idite izravno na DigitalVersus.com.hr za sav naš sadržaj na hrvatskom jeziku.

Uskoro: više recenzija, vijesti i još više sjajnih novih testova iz laboratorija DigitalVersusa!

Vaš DigitalVersus tim

About HD Televizija team

Članak Igora i Darka Hlušičke.

2 komentara

  1. Veliki aete vi postati. Veliki.

  2. Hvala kopija na lijepim riječima! Hvala i čijemo HDTV timu bez kojeg ovo ne bi bilo moguae!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

9-godina

Devet godina HD Televizije i planovi za budućnost

Ne čini se baš kao da je bilo jučer, no ne tako davno projekt HD ...

hdtelevizija-8-godina

Osam godina HD Televizije

Ove godine su nove linije televizora došle nešto kasnije na tržište, tako da ih i ...