Audio-video uređaji

LaCie LaCinema Rugged

Francuska tvrtka LaCie, poznata po eksternim kućištima za tvrde diskove, predstavila je LaCinema Rugged – vanjski disk u aluminijskom kućištu obloženom gumom što ga čini otpornim na udarce. Ugrađen je 2,5-inčni disk, dok se uređaj preko USB-a spaja na računala s Windowsima ili Mac OS X-om, a može poslužiti i kao multimedijalni poslužitelj. Naime, uređaj se može direktno spojiti na televizor i na taj način reproducirati glazbu, slike i video u rezoluciji do 1080i, dok se video niže rezolucije skalira na HD rezoluciju. Dodatni bonus je daljinski upravljač koji se isporučuje zajedno s uređajem. Od priključaka tu su SCART, HDMI i RCA terminali, a na europskom tržištu LaCinema Rugged će se pojaviti u kapacitetima od 250, 320 i 500 GB po cijenama redom od 175, 200 i 280 eura. [BUG]

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!