Audio-video uređaji

Philips 42PFL8404H – LCD HDTV nove serije 8 [PR]

philips-42pfl8404h

Philips je predstavio nove LCD TV prijamnike, serije osam (8000). Nova serija biti će opremljena MPEG-4 DVB-T/C tunerima za prijem HD signala bez potrebe za odvojenim STB-om, a također će na svome zaslonu direktno s interneta moći prikazivati sadržaje zahvaljujući NetTV opcijom dostupnom putem mrežnog priključka na stražnjoj strani televizora ili putem bežične WiFi mreže. Ambilight Spectra 2 je također dostupan, baš kao i napredna Pixel Precise HD tehnologija za kvalitetnu sliku. Ljubitelje filmova u h.264 formatu će obradovati njihova direktna podrška preko USB utora s bočne strane. Philps 42PFL8404H je dostupan po cijeni od 9.490 kuna. Službeno priopćenje, te linkove na službenu stranicu i neovisnu recenziju potražite u nastavku.

Zagreb – Philips je predstavio nove LCD TV prijamnike, serije osam. Modernog i atraktivnog dizajna, Philipsova nova linija mogućnostima i inovacijama oduševit će i najizbirljivije.

Uz nagrađivane Philipsove tehnologije za poboljšanje slike i zvuka te MPEG4 DVB-T/C tuner za prijam HD signala, nova linija opremljena je i NetTV-om. Ova opcija omogućuje pregledavanje online sadržaja izravno na TV prijamniku pomoću daljinskog upravljača i bez uporabe računala. Dovoljno je jednostavno spojiti TV izravno na kućnu mrežu putem ugrađenog Ethernet priključka ili bežične WiFi mreže . Pregledan izbornik osigurava jednostavan pristup NetTV uslugama koje se automatski prilagođavaju zaslonu za najveću kvalitetu prikaza.

philips-42pfl8404h_angled

Philips 42PFL8404H LCD

Jedan je od modela iz nove serije i 42-inčni LCD 42PFL8404H. Uz mogućnost online povezivanja, novi Philipsov LCD pruža vrhunski doživljaj gledanja i slušanja.
Za jedinstveno iskustvo zaslužna je tehnologija Ambilight Spectra 2 koja svjetlost i boje s ekrana produljuje na zidove s dvije bočne strane. Uz to što na taj način dokazano smanjuje umor očiju, ovaj inteligentan sustav osvjetljavanja pruža dodatni užitak tijekom gledanja.

Vrhunsku kvalitetu slike osigurava i nova tehnologija Pixel Precise HD koja je temeljena na nagrađivanom Pixel Plusu. Zahvaljujući Pixel Precise 100Hz, ovaj model TV prijamnika ima najbrže vrijeme odziva LCD matrice u svojoj kategoriji od 3 ms (mjerna jedinica BEW). Potpuno oštra i jasna slika tako je osigurana i pri brzim pokretima i izmjenama scena.

Za povezivanje Philipsov LCD ima 4 HDMI priključka te DLNA PC mrežni link koji omogućuje bežično spajanje TV-a s računalom. Zahvaljujući toj funkciji moguće je na velikom TV ekranu pomoću daljinskog upravljača pregledavati videozapise ili slike pohranjene na računalu.

Philipsov novi LCD TV prijamnik 42PFL8404H može se kupiti u svim bolje opremljenim prodavaonicama tehničke opreme po cijeni od 9.490 kuna.

Link na službenu stranicu Philips-a.

Link na mini recenziju sa slikama na AVForums.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!