Vijesti

Philips 243B1 – novi “eco-friendly” 24″ Full HD monitor

Philips-243B1-header

Ako ste u potrazi za modernim monitorom za uobičajeno korištenje, obratite pažnju na Philips 243B1 model koji na tržište stiže idući mjesec. Po preporučenoj cijeni od 2.500,00 kn, ovaj monitor nudi 24″ 60 Hz IPS zaslon 16:9 formata s Low Blue i Flicker-free tehnologijama, te senzorima za smanjenje potrošnje električne energije. Tu je postolje s mogućnošću podešavanja visine i nagiba, te svi priključci koji se očekuju od modernog monitora – DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, USB 3.2 Gen 2, HDCP i RJ45. Više detalja u pripćenju u nastavku.

Ugrađeni PowerSensor automatski otkriva prisutnost korisnika i prilagođava svjetlinu monitora, što dovodi do duljeg životnog vijeka i uštede energije do 80%. Pored toga, monitor je opremljen LightSensor koji automatski prilagođava svjetlinu slike kako bi odgovarao uvjetima osvjetljenja u sobi, kao i Zero Power Switch kako bi se osigurala nulta potrošnja energije. Isporučen u 100% ambalažnom materijalu koji se može reciklirati, Philips 243B1 oslanja se na 85% reciklirane plastike nakon upotrebe potrošača i potpuno je bez štetnih tvari poput žive, olova i PVC / BFR.

243B1_a

Dizajniran da pruži apsolutnu korisničku udobnost i praktičnost, Philips 243B1 sadrži tehnologiju Flicker-Free te LowBlue način rada radi zaštite od naprezanja očiju, kao i potpuno podesivo SmartErgoBase postolje koje se može zakretati, naginjati i okretati za ergonomsku udobnost i jednostavno upravljanje kablovima. Jednostavno povezivanje je zajamčeno i zahvaljujući nizu opcija, među kojima su DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, USB 3.2 Gen 2, HDCP i RJ45.

Više detalja na Philips.hr >>

Kompletne specifikacije na DisplaySpecifications >>

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!