Tutorijali/uputeVodiči

HDMI eARC test između LG SM9000 televizora i Denon AVR-X1600H A/V prijamnika

Testirali smo eARC (enhanced Audio Return Channel) opciju koja dostupna od ove godine na uređajima koji su opremljeni HDMI sučeljem u najnovijoj verziji 2.1. Za tu smo priliku HDMI kabelom povezali LG 55SM9000 Ultra HD TV, te Denon AVR-X1600H A/V prijamnik koji je upravo stigao u trgovine. eARC smo testirali u Netflix i Amazon Prime Video aplikacijama, kao i u ugrađenom reproduktoru multimedije TV-a (testni materijali preuzeti s demo-world.eu stranice).

Video:

 

Napomena: dostupni su titlovi na hrvatskom jeziku

Televizor na test ustupio:

lg-logo2015-1000px

A/V prijamnik (receiver) na test ustupio:

ronis-logo-2015

Aktualna cijena Denon AVR-X1600H: 4.399,00 Kn

Dodatna ustupljena oprema:

Za potrebe testiranja su korišteni HDMI kabeli Club 3D Ultra High Speed model i Feizlink aktivni optički HDMI kabeli (US Amazon: https://www.amazon.com/dp/B07MHZG184 i UK Amazon: https://www.amazon.co.uk/dp/B07QWJFY5G).

© HD Televizija 2019. Sva prava pridržana.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!