Vijesti

Panasonic TX-55FZ800E – video recenzija

Testirali smo Panasonicov najpovoljniji OLED televizor do danas, 55-inča/140 cm velikog pripadnika ovogodišnje FZ800 serije. Maloprodajna cijena u Hrvatskoj na dan objave iznosi 13.472,10 kn, a za aktualni cijenu i ponudu posjetite nabava.net stranicu.

FZ800 je dostupan još i u 65-inča/165 cm, a osim navedene serija Panasonic je lansirao i FZ950 seriju s naprednijim audio sustavom. Prošlogodišnja perjanica ponude, EZ1000 ostaje aktualna i ove godine, te je jedina dostupna u veličini od 77-inča/196 cm.

Televizor je opremljen THX i UHD Premium certifikatima, a temelji se na LG Displayevom WRGB OLED 120 Hz panelu nativne UHD rezolucije 3840×2160. Detaljne specikacije možete pronaći na stranicama Panasonica >>

Video recenzija koja pokriva sve ključne aspekte:

Ukratko, Panasonic TX-55FZ800E pruža izvrsnu kvalitetu slike koja je potpuno usporediva s prošlogodišnjim EZxxx modelima, uključujući i top model EZ1000. Čak i prije kalibriranja, Panasonic pruža vrlo dinamičnu sliku prirodnog izgleda, što ga čini izvrsnim izborom za one koji žele biti sigurni da gledaju sadržaj upravo onako kako su tokreatori zamislili. My Home Screen 3.0 je brz i jednostavan za uporabu i nudi popularne aplikacije kao što su Netflix i Amazon Prime Video. Kvaliteta izrade je izvrsna i TV je vrlo lako sastaviti.

Uz izvrsne performanse i atraktivnu cijenu, Panasonic nailazi na ozbiljnu konkurenciju koja prvenstveno dolazi iz tabora LG-ja. Uz izvrsne LG OLED modele B8 i C8 serija, tu su i dalje vrlo atraktivni prošlogodišnji modeli B7, C7 i E7

Alternativa je i Philipsov najpoboljniji OLED TV iz 2017., 55POS9002, a koji se možete nabaviti za malo više od 10.600,00 kuna. Ako tražite spoj Android TV platforme, jedinstvenog Ambilighta i OLED tehnologije, ovo je jako dobar izbor.

Zahvaljujemo Panasonicovom uredu u Hrvatskoj na povjerenju i prilici da istestiramo još jedan izvrstan televizor. Veselimo se daljnjoj suradnji!

Maloprodajna cijena:

Maloprodajna cijena u Hrvatskoj na dan objave iznosi 13.472,10 kn, a za aktualni cijenu i ponudu posjetite nabava.net stranicu.

Dodatna ustupljena oprema:

Za potrebe testiranja su korišteni Supra Cables HDMI kabeli.  Ultra HD HDR-10 testne uzorke osigurao R.Masciola. Softver za kalibraciju, CalMAN 2018 Ultimate for Business osigurao SpectraCal.

© HD Televizija 2018. Sva prava pridržana.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

2 komentara

  1. Ja imam plazmu 106 Panasonic koji je kupljen u Panasonic dućanu u Martičevoj ulici ,sada Bauverova 2005 god …težak je 53 kg …radi bezprjekorno …i iduće godine kada ću kupovati novi TV samo dolazi u obzir Panasonic od 65 inća …Evo to je moja preporuka za TV..

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!