Sony (Japan)Video kamere i fotoaparatiVijesti

Sony predstavio novi A-mount fotoaparat – A68

a68_right_front_w_SAL1855_web

Novi α68 (ILCA-68) Sonyev je sljedeći model A-mount fotoaparata, najavljen nakon duge pauze u predstavljanju novih A-mount modela. Fotoaparat dolazi sa Sonyevim 4D FOCUS sistemom koji pruža vrlo dobre AF performanse u različitim uvjetima snimanja – čak i pod lošim svjetlosnim uvjetima kao što je EV-2, te uz pomoć posebnih algoritama fotoaparat može predvidjeti fokusnu daljinu subjekta u pokretu. Ovakav fazni sistem detekcije na raspolaganju ima 79 autofokusnih točki, uključujući i 15 sjecišnih točki te posebni F2.8 AF senzor za slabo osvijetljene kadrove. A68 je naslijedio velik dio novo razvijene tehnologije od jačeg mirroless modela α77 II a zahvaljujući Sonyevoj Translucent Mirror tehnologiji a68 omogućuje kontinuirano AF praćenje s brzinama do 8 sličica u sekundi.

A68_top_web

Zahvaljujući A6000 modelu sada već široko poznati 24 MP Sony Exmor senzor uparen je sa Sonyevim BIONZ X procesorom slike koji koristi Detail Reproduction i Diffraction-reducing tehnologije, ostvarujući dodatnim procesuiranjem bolju kvalitetu slike. Full HD filmovi podržani su u 24, 25 i 30 sličica u sekundi. Za kvalitetniji video implementiran je 50Mbps XAVCS codec, a Translucent Mirror tehnologija pomaže opciju kontinuiranog autofokusa koji prati subjekte.

OLED Tru-Finder elektronsko tražilo tu je za odličan kontrast, saturiranost boja i preglednost, pokrivajući 100% slike, a 2.7 inčni LCD monitor može se nagnuti prema gore za 135 i prema dolje za 55 stupnjeva omogućujući praktičnije snimanje iz bilo kojeg kuta.

A68_back_web

Ono što je rijeđi slučaj za ovaj cjenovni segment je implementacija osvijetljenog gornjeg zaslona koji pruža praktičniju kontrolu postavki fotoaparata i standard je u profesionalnim fotoaparatima. SteadyShot INSIDE reducira vibracije slike pri ručnom snimanju s kompatibilnim objektivima a ugradnjom Multi Interface Shoea i Multi Terminala proširen je spektar kreativnih opcija i dodataka, koji uključujuju bliceve, svijetla, mikrofone i daljinske upravljače.

A68 dolazi na tržište u Ožujku 2016 godine po cijeni od 600 Eura.

Adsense

Omen

Kreativni profesionalac u interdisciplinarnim djelatnostima multimedijalne domene sa preko 15 godina iskustva u audio/video tehnologijama. U slobodno vrijeme sklada, piše, dizajnira, osmišljava, proizvodi. Ne voli sve što vole mladi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!