Samsung TV lineup

Samsung ponuda televizora za 2018.

samsung-2018-tv-lineup

PDF (kliknite na link za preuzimanje):

TV_AV matrix-2018

Adsense
1 2 3Sljedeća stranica

9 komentara

  1. Zdravo,

    uzeo sam prije skoro pola godine Samsung Smart TV H6400 i zadovoljan sam..iako ne koristim sad toliko appove ili sl..naime, s obzirom da hocu da uzivam u zvuku tv-a ili igrajuci ps4 hocu si da kupim wireless slusalice..marka mi nije bitna. Sta preporucujete..ali htio bi vec kad kupujem da ih mogu koristiti i za laptop jer sam i na njemu aktivan. Dajte kakvu preporuku..ako ste imali slicnih iskustava po tom pitanju. Hvala

  2. Koja je razlika između modela 40JU6000 i 40JU6072?
    Naime, 40JU6000 je nešto skuplji od 6072, a ne mogu naći na internetu koja je razlika između njih. Jedino sam primjetio da su stranice od 6072 većinom one iz “istočne EU” i Turske dok se za model 6000 pojavljuju “zapadno EU” stranice. Da li je samo razlika u imenu modela za različita tržišta? Kako se UE40JU6072 može naći već za 3700 kn čini mi se da je to best buy u odnosu što nudi i cijene? Model 6000 je samo 150 kn skuplji, ali ne znam zašto? Ne bih želio nešto moguće važno previdjeti za tu malu razliku u cijeni,,, Molim pomoć!

    P.S. Gledao sam slične karakteristike kod Sony-ja i Panasonic-a ali da bi se dobilo slično treba se platiti puno više. Meni je najvažnije da je TV odlične slike za gledanje SD programa, filmova i da je future proof što je više moguće (npr. volio bih da ima HAVC h.265 decoder ali to imaju samo vrhunske skupe serije…)

  3. zadnja dva broja ti obicno oznacavaju samo regiju za koju su namjenjeni i tu ne bi trebalo biti nekih razlika.
    HEVC ti podrzavaju SONY modeli vec od w75 tak da nije bas da trebas vrhunsku seriju. Osim ako bas ne mora biti UHD.

    1. kinggo hvala na odgovoru, to sam nekako i slutio da je samo riječ o razlikama imena modela za različita tržišta.
      Hvala za tip o w75, to mi je promaklo, proučit ću malo.

  4. podržava li titlove za filmove sa usb sticka ovaj model samsung tv-a UE43J5502AKXXH ? ako ne podržava dali postoji ikakav način da se tilovi učitaju (preko dvd plejera sa usb-om ili nešto slično) ? hvala

  5. poštovanje,
    prije tjedan dana sam kupio samsung 55 inča Q6FN i ne mogu nikako odzumirati sliku, logo od HRT gotovo pa da dodiruje rub ekrana!
    osim toga molim vas za postavke slike i zvuka!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!