Digitalna televizijaDigitalna televizija u HrvatskojTV program

Dynamo – kralj iluzije od 20. listopada na Discovery Channelu

dynamo

Najpoznatiji britanski iluzionist, Dynamo, vraća se na Discovery Channel sa četvrtom sezonom nagrađivanog serijala Dynamo: Nemogući trikovi, koja se počinje prikazivati 20. listopada. Kralj iluzije očarat će gledatelje novim triko­vima kroz 4 epizode, ponedjeljkom u 20 sati.

Ovaj nagrađivani serijal pratio je Dynamovo putovanje sve od skromnih početa­ka u engleskom Bradfordu. Dynamo je danas jedan od najpoznatijih svjetskih iluzionista, čije su dramatične točke poput hoda po Temzi, šetnje niz zgradu LA Timesa ili levitacija uz kip Krista u Riju zapanjile gledatelje diljem svijeta.

Dynamo: Nemogući trikovi u četvrtoj sezoni zaokupit će pažnju gledatelja diljem svijeta – a oni jednostavno neće moći vjerovati onome što vide! Dynamo će posjetiti Los Angeles, San Francisco, Paris i po prvi put – Indiju. Na kraju će se vratiti u London i na sjever Engleske odakle je počela njegova velika avantu­ra. Dynamovi su gosti Coldplay, Sam Smith, One Direction i zvijezda Bollywooda Irfan Khan, a zajedno će gledatelje povesti na magičnu avanturu koja ravnodušnima neće ostaviti ni najveće cinike.

EPIZODA 1: SAD

U prvoj od četiri nove epizode Dynamo dolazi u zemlju sunca, surfera i snova – Kaliforniju. Ulični trikovi kojima će zapanjiti sve koje sretne na putu, uključuju i uzimanje novčića od sitnih prevaranata na ulicama San Francisca ili stvaranje kante pune novca za skitnicu na neonskim avenijama Los Angelesa.

EPIZODA 2: INDIJA

Dynamo po prvi put dolazi u Indiju. Pratimo njegove avanture od Mumbaija pa sve do svetog grada Varanasija u kojem se održava godišnji festival. Dynamo se susreće sa zvijezdom Bollywooda Irfanom Khanom i posjećuje najveći slum u kojem će njegovi trikovi oduševiti mnoštvo.

EPIZODA 3: PARIS

Dynamo se upućuje preko kanala u Francusku, točnije Pariz. Na prekrasnim lo­kacijama grada trikovima zabavlja njegove stanovnike i goste. Pogledajte kako će oduševiti plesačice Moulin Rougea, studente na Eiffeloviom tornju ili zaljub­ljene parove na mostu Padlock. Na povratku u Englesku Dynamo će u studiju iznenaditi Martina i Coldplay te posjetiti Jamiea Olivera i njegove suradnike. Dynamo čaroliju donosi i u Kids Company Charity, a show završava predviđa­njem rezultata Svjetskog nogometnog prvenstva na Sky Sports News.

EPIZODA 4: ENGLESKA

U završnoj epizodi Nemogućih trikova, Dynamo se vraća svojim korijenima , na sjever Engleske. Posjetit će Parklife festival u Manchesteru i zadiviti nekoliko zvijezda uključujući pjevača Sama Smitha. U rodnom gradu Bradfordu svoju baku vodi u magični šoping. Finale serijala događa se u Londonu, gdje će Dynamo pokušati levitirati iznad najviše zgrade u Europi.

Adsense

Sponzorirani clanak

Sponzorirane objave koje se u cijelosti prenose od naručitelja u svrhu promocije tvrtki i njihovih proizvoda. Mišljenja i podaci izneseni u ovakvim objavama ne potječu od autora HD Televizije.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!