Audio-video uređajiPhilipsVijesti

Philips dva-u-jedan monitor dobio 2014 Computex d&i Gold Award

19DP6QJNS-award

Prvi Philipsov dva-u-jedan monitor dobio je 2014 Computex IRI Gold Award za izuzetnu tehnološku inovaciju. Philips dva-u-jedan monitor oznake 19DP6QJNS prvi je koji kombinira dva 19-inčna (48,3 cm) ekrana omogučujući gotovo neprimjetni 38-inčni (96,52 cm) zaslon s ukupnom dijagonalom od 32 inča kako bi se povećala produktivnost i bolja perspektiva gledanja. Uz minimalističku granicu okvira od 3,5 mm i panoramskim IPS zaslonom, slike živopisnih boja jednake su kvalitete bez obzira na kut gledanja.

Uz postolje dizajnirano kako bi uštedilo na prostoru i pridonijelo udobnosti korištenja, oba zaslona omogućuju nagib prema naprijed i nazad do 22.5 stupnjeva kako bi se prilagodili željenim kutevima gledanja.

19DP6QJNS-angles

Elegantni Philipsov dva-u-jedan monitor pruža višestruke mogućnosti povezivanja uključujući jedan DisplayPort i VGA ulaz na prvom zaslonu i drugi VGA ulaz s MHL-omogućenim HDMI ulazom na drugom zaslonu uz dva USB ulaza koji se nalaze na svakom zaslonu. S obzirom da ovaj monitor posjeduje i MHL tehnologiju, svi korisnici mogu “oživiti” svoje  mobilne uređaje na velikom zaslonu gledajući sadržaj izravno s kompatibilnih pametnih telefona ili tableta i istovremeno ih puniti na Philipsov monitor.

19DP6QJNS_back

Tako je Philipsov dva-u-jedan monitor optimalan uređaj za bilo koje okruženje budući da proširuje radni prostor i pruža više mogućnosti za pregledavanje dokumenata čime pridonosi većoj učinkovitosti i produktivnosti. Uzimajući u obzir da priključeni ekrani omogućuju više prostora za stvaranje i korištenje višestrukih alata u dizajnu, idealan je uređaj za dizajnere koji rade s 3D grafikom ili zahtijevaju iznimno detaljne informacije za CAD-CAM rješenja. Također ljubitelji komjuterskih igara mogu “uroniti” u akciju uz pomoć usporednog dvostrukog ekrana koji pogoduje nadmetanjima s dva igrača.

Philipsov 19-inčni dva-u-jedan monitor trenutačno nije dostupan u Europi.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!