Audio-video uređajiLG ElectronicsVijesti

Novi LG HDD snimači – HR933, HR935 i HR939

Blu-ray-snimac-LG-HR939Iz LG-a uskoro stižu tri nova HDD snimača s ugrađenim Blu-ray čitačem i pristupom LG Smart TV značajkama.

Sva tri HDD čitača su identična u svim aspektima, osim u kapacitetu tvrdog diska (320 GB, 500 GB i 1 TB). Blu-ray čitači podržavaju 2D i 3D prikaz, te naravno DVD i CD format. Snimače je moguće povezati sa USB ključem ili USB tvrdim diskom, te reproducirati medijske datoteke ili ih transferirati s vanjskog uređaja na integrirani tvrdi disk čitača.

LG-HR939U većini regija, LG će integrirati twin tuner za DVB-T i DVB-C konekcije. Twin tuner omogućuje snimanje TV emisija, pauziranje TV prijenosa uživo i premotavanje sadržaja, te namještanje automatskog snimanja preko programskog vodiča.
Sva tri čitača dolaze s ugrađenom LG Smart TV platformom, uključujući pristup TV aplikacijama i LG premium aplikacijama, kao što su Netflix, Facebook i ostale usluge. Integrirani su WiFi i DLNA, te je moguće upravljati čitačima putem aplikacije za iOS i Android pametne telefone/tablete.

Svi standardni audio formati su podržani, uključujući Dolby TrueHD i DTS Master Audio. Tri nova HDD čitača – HR933, HR935 i HR939, će postati dostupni na europskom tržištu tijekom nadolazećih tjedana. Već su dostupni u Velikoj Britaniji po sljedećim cijenama: LG HR939 i LG HR935.

Izvor: FlatpanelsHD

Adsense

Ana Vrbanc

Ne pije kavu. U slobodno vrijeme čita specifikacije mobitela, broji piksele na televizorima i obožava nogomet.

Povezani tekstovi

3 komentara

  1. Ma to su odlični aparati. Imam HR 500 već tri godine (nema 3D i nema SMART ali ima Youtube) sa 250 Gb HDD a sve ostalo je isto ili slično ovim novima. Mogu reći da mi je to do prije mjesec dana bila najbolja investicija u video tehniku koja mi je pružila najviše uživanja i eksperimentiranja.
    Zašto do prije mjesec dana ? Zaro jer sam kupio još bolji – Samsung BD F8900 koji je istovjetan ovom LG HR939 (barem na prvi pogled) i ponovno sam se oduševio jer …. “SVE RADI”. Preporučujem ove “strojeve” za sve koji vole snimati i graditi si razne arhive video materijala. LP.

    1. Dali uredjaji imaju skart priključak,jer me zanimaju najviše radi prebacivanja snimaka sa VHS kaseta i gdje se moze kupit samsung db f8900?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!