FilmoviKino

Za ulogu u filmu Carstvo Velikog Oza glumac James Franco postao mađioničar

oz-the-great-and-powerful-header

U kina nam uskoro dolazi još jedan film sniman 3D kamerama, „Carstvo Velikog Oza“ (Oz: The Great and Powerful), a koji će se od 7. ožujka početi prikazivati u IMAX-u i ostalim kinima. Osim odlične glumačke ekipe koju predvode James Franco (127 sati), Mila Kunis (Crni Labud), Rachel Weisz (Mumija, Ljupke Kosti) i Michelle Williams (Shutter Island) te redatelja Sama Raimija (trilogija Spider-Man) jedna od najvećih zanimljivosti vezanih za film je svakako i ta da je glavni glumac, James Franco, doslovno morao postati pravi mađioničar kako bi uspio izvesti sve glumačke zahtjeve filma.

Franco je na set gdje se snimao film došao dva tjedna prije svih kako bi mogao raditi s mađioničarom iz Las Vegasa – Lanceom Burtonom. Svakoga dana, Franco je učio trikove koji su uključivali golubove i vatru kao i izvlačenje različitih stvari iz šešira, a sve kako bi svoju ulogu učinio što vjerodostojnijom.

oz-the-great-and-powerful-1

 Ova nova Disneyjeva fantastična avantura govori o nastanku voljenog čarobnjaka čiji je autor L. Frank Baum. Nakon što Oscar Diggs (Franco), mađioničar iz cirkusa upitnog morala, igrom slučaja iz prašnjavog Kanzasa dođe u čudesnu zemlju Oz u prvi mah pomisli da je osvojio jackpot budući mu slava i bogatstvo stoje pred nosom… Sve dok ne upozna tri vještice: Theodoru (Kunis), Evanoru (Weisz) i Glindu (Williams) koje nikako nisu uvjerene da je upravo Oscar čarobnjak kojeg su svi čekali. Nevoljko uvučen u problem epskih proporcija koji ima veze s carstvom Oza i njegovim stanovnicima, Oscar će morati otkriti tko je dobar, a tko zao prije nego bude prekasno. Koristeći svoje magične trikove – i uz malu pomoć čarobiranja – Oscar sebe neće pretvoriti samo u velikog i moćnog čarobnjaka, već i u bolju osobu.

oz-the-great-and-powerful-4

Izvor: Continental Film

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!