Akcije i promocijeAudio-video uređajiVijesti

5 godina jamstva na LG-jeve Personal TV modele do kraja rujna 2012.

LG_M2482_5yrs-warranty

LG-jeva Personal TV serija kombinira modele dijagonala praktičnih za upotrebu uz stolno računalu, no uz integrirane prijamnike i sve one značajke koje susrećemo kod televizora korejskog proizvođača. Testirani model M2482 je pokazao odličan odnos cijene i performansi na našem testu, stoga nam je drago što je LG odlučio produžiti jamstvo za navedeni i ostale modele iz spomenute serije na 5 godina, uz uvjet da se model kupi do kraja rujna ove godine. Više detalja u službenoj objavi u nastavku.

Zagreb, 29. kolovoza 2012. – Kako bi izrazio zahvalnost potrošačima koji su se odlučili za premium Personal TV (monitor s TV prijamnikom), LG Electronics (LG), umjesto uobičajenog trogodišnjeg, osigurava posebno promotivno jamstvo – 5 godina sigurnosti. Unutar ovog razdoblja od 5 godina osigurani su besplatni popravci i dijelovi u slučaju kvara, a ponuda vrijedi za modele M52, DM52 i M2482D kupljene u Hrvatskoj u razdoblju od 15.8.2012. do 30.9.2012.

LG-evi novi Personal TV-i kombiniraju prednosti televizora i monitora. Korisnici, tako, mogu uživati u mnoštvu medijskih usluga na samo jednom zaslonu – neovisno je li riječ o OTA HD emitiranju ili digitalnom Full HD sadržaju. Modeli uključeni u promociju opremljeni su IPS ili MVA panelima koji osiguravaju vjerne boje i ekstremno širok kut vidljivosti.

Uz vrhunsku kvalitetu slike, ovi uređaji nude i brojne zabavne značajke, među njima i prikaz slike u slici (Picture-In-Picture) koji korisnicima omogućava otvaranje više zaslona kako bi istovremeno mogli gledati televizijski program i raditi na računalu. Uz dva HDMI ulaza, povezivanje igraćih konzola, set-top box i drugih uređaja moguće je u trenu. Osim toga, značajka USB Quick View eliminira dugotrajno podizanje operacijskog sustava pa korisnici brzo i jednostavno mogu gledati sadržaje kao što su filmovi, videozapisi i slike.

LG-evi Personal TV-i opremljeni IPS (In-Plane Switching) panelima imaju kut vidljivosti od čak 178 stupnjeva, prikazuju iznimno vjerne i postojane boje te osiguravaju glatke prijelaze koji značajno smanjuju zamućenje nastalo uslijed brzih pokreta u akcijskim scenama, sportu ili videoigrama. Ovi se paneli razlikuju od uobičajenih Twisted Nematic (TN) panela prema tome što se kod njih molekule kristala pomiču paralelno s ravninom panela, a ne okomito što smanjuje količinu raspršene svjetlosti u matrici i osigurava veću kvalitetu slike.

U kampanju 5 godina sigurnosti su uključeni sljedeći modeli Personal TV-a s različitim dijagonalama zaslona:

  • M2252D,
  • M2352D,
  • M2452D,
  • M2752D,
  • DM2352D,
  • DM2752D i
  • M2482D.

Uvjeti i pravila ove promocije dostupni su na stranicama http://www.lg.com/hr/it-proizvodi/personal-tv/5-god-sigurnosti-kolovoz-2012.jsp

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!