Vijesti

Philips ulazi na tržište Androida: Novi zvučnici za Android telefone i tablete

Kako bi odgovorio na rastući val popularnosti Android Telefona, Philips je danas predstavio četiri proizvoda iz Fidelio linije uređaja: AS111, AS141, AS351 i AS851.

Riječ je o docking zvučnicima koji pune vaš telefon, ali ujedno služe kao alarm i zvučnik za svu glazbu koji poželite pustiti preko vašeg Android telefona (nismo baš sigurni da bi tableti ispravno stajali na priloženom docking sustavu). S obzirom da ne postoji proprietary konektor za Android uređaje (osim npr. Samsungovih tableta), Philips je konstruirao docking koji se po potrebi može zarotirati, a kompatibilan je s gotovo svim Android telefonima na tržištu. Najbolje rezultate imati će naravno, uređaji koji imaju slušalice i USB konektor na samom dnu uređaja, poput Samsung Galaxy, HTC uređaja itd, a probleme će imati vlasnici određenih telefona poput nekih Sony Ericsson Xperia smartphonea, koje imaju USB na boku.

Od četiri Android zvučnika, predstavljamo AS111 kao entry-level i AS851 kao high-end proizvod:

Philips Android smartphone zvučnik AS111 stiže u prodaju tijekom slijedećeg mjeseca po cijeni od $199, odnosno oko 1000kn.

Fidelio Docking Speaker AS111 predstavlja zamjenu za vaš alarm. Malene dimenzije (na slici sa Samsung Galaxy Nexus telefonom) i ugrađeni Neodymium zvučnici pružaju balansirane tonove za bilo koji žanr glazbe, a zvuk se emitira u 360 stupnjeva (ugrađena su dva omni-direkcionalna zvučnika). Sat se automatski sinkronizira s vašim Android telefonom.

Philips Fidelio AS851 Android docking zvučnički sustav dolazi s nadaleko poznatom Philipsovom Digital Sound Processing tehnologijom.

Za $349, odnosno oko 2000 kuna, AS851 cilja vašu dnevnu sobu. Pojačana izlazna snaga zvučnika upakirana je s DSP čipom koji čisti zvuk koji dolazi iz vašeg telefona, a kompanija tvrdi da je posebna pažnja bila posvećena snazi basa i pronalasku optimalne glasnoće za svaki pojedini tip glazbe. Kao i AS111, uređaj će biti dostupan na tržištu od slijedećeg mjeseca.

Adsense

Theo Valich

Započeo karijeru kao bug monkey u Microproseu te Electronic Artsu. Novinar s višegodišnjim iskustvom uređivanja vodećih online publikacija poput Bright Side of News*, The Inquirer, TG Daily i Tom's Hardware. Osnivač Bright Side Network Inc., progresivne media grupe. Ovisnik o trčanju i auto utrkama. ;)

Povezani tekstovi

Jedan komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!