FilmoviRecenzije filmova

Recenzija [film]: Journey to the Center of the Earth (Putovanje u središte Zemlje)

U obiteljskoj pustolovini „ Putovanje u središte Zemlje “ tri istraživača propadaju duboko u čudni, novi svijet ispod Zemljine površine, gdje započinju čudesno putovanje i pronalaze nadahnjujuća mjesta usred velikih opasnosti. Tijekom znanstvene ekspedicije na Islandu, maštoviti znanstvenik Trevor Anderson (Brendan Fraser), njegov nećak Sean ( Josh Hutcherson ) i njihova prelijepa lokalna voditeljica, Hannah ( Anita Briem ), iznenada se nađu zatočeni u špilji, a njihov jedini izlaz je ići sve dublje i dublje u ponore Zemlje. Putujući kroz nikada viđene svjetove, trio se suočava s nadnaravnim i nezamislivim stvorenjima – uključujući biljke ljudoždere, divovsku leteću piranju, svijetleće ptice i zastrašujuće dinosaure iz drevnih vremena. Pustolovi ubrzo shvaćaju da, kako se vulkanska aktivnost oko njih pojačava, moraju pronaći put natrag na Zemljinu površinu prije nego što bude prekasno. Sa spektakularnim photo-real okolišem i novim, revolucionarnim tehnikama snimanja, „ Putovanje u središte Zemlje “ je epska pustolovina koja gledatelje nosi u samo srce avanture naših junaka, odvodeći ih na divlje, impulzivno putovanje.

Osnovno o filmu

Originalni naslov: Journey to the Center of the Earth

Redatelj: Eric Brevig (Total Recall, Pearl Harbor)

Scenarij: Michael Weiss and Jennifer Flackett & Mark Levin

Producenti: Beau Flynn (The Guardian, The Wild, The Exorcism of Emily Rose)

Cary Granat (Impostor, Scary Movie, Scream 3)

Charlotte Huggins (Fly Me to the Moon, Misadventures in 3D, Haunted Castle)

Uloge: Brendan Fraser (Crash, The Mummy, The Quiet American)

Josh Hutcherson (Firehouse Dog, Bridge to Terabithia, Zathura: A Space Adventure)

Anita Briem (La Monja)

Žanr: avantura

Trajanje: 92 minute

Adsense
1 2 3 4 5 6Sljedeća stranica

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!