Vijesti

Dubai prelazi na digitalna kina, sve je spremno za uživanje u 3D-u

Svi su izvještaji već pokazali da “glad” za HD-om na Srednjem Istoku raste, a čini se da jednako tako raste i želja za digitalnim kinima. Prva digitalna kina na Srednjem Istoku su se ovaj tjedan otvorila u tzv. pustinjskom igralištu=> Dubaiju, sa dva ekrana koja prikazuju digitalnu verziju najnovijeg filma o Mumiji u kompleksu Grand Cinema u Gradu Festivala (grad unutar samog Dubaija). Ako se svi planovi uspiju ostvariti, Grand Cinema očekuje prijelaz na digitalne zaslone unutar dvije godine i da, spominje se i treća dimenzija. Prema riječima Jeana Ramie (koji je na slici), digitalna kina su budućnost i kako se sve više šire u svijetu, možemo očekivati mnogo više 3D filmova u proizvodnji.

Izvor: EngadgetHD

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!