Audio-video uređajiVijesti

Pinnacle najavio dva nova HD USB sticka

PinnaclePinnacle je najavio novi HDTV tuner USB stick za PC. PCTV HD Stick, odnosno HD Pro stick biti će dostupni u veličini tipične USB memorije, a podržavati će HD rezoluciju do 1080i. Za rad će, kao i prethodni modeli, koristiti napajanje iz USB priključka kojim ujedno i komunicira s računalom.

Oba najavljena modela će raditi u Windows Vista i XP MCE operativnim sustavima, isporučivati će se s aplikacijom za gledanje programa. Na našem forumu možete pogledati kako je prethodna verzija Pinnacle-ovih HDTV USB tunera imala velikih problema s priloženom aplikacijom za gledanje, te su alternativna rješenja, poput AltDVB-a došla u prvi plan. Toplo se nadamo da će budući softveri biti brži, stabilniji, te samim time i uporabljiviji, jer trenutni izazivaju samo frustracije ako ne posjedujete dovoljno brzo računalo.

Pinnacle HD Stick USB HDTV Tuner

Najavljene cijene u am. dolarima će iznositi $69.99 za HD Stick, te $99.99 za HD Stick Pro. O cijenama kod nas još nema podataka…

Premda je ova objava orijentirana na američko tržište koje već 17. veljače gasi analogne programe, vjerujemo da i kod nas postoji značajan interes kako što povoljnije gledati digitalne programe, te one u HD razlučivosti koji tek dolaze, i pritom biti koliko – toliko siguran za podršku u budućnosti.

Pinnacle Systems >

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!