Čini mi se ok. Imaš li i samsungov tv ili neki drugi?dragec52 je napisao/la:Haj. Imaš Samsung DVD SH-895 sa digitalnim tunerom. Ukucaj na Google i saznaj detalje. Ja ga uzeo 24.12 i za sad sve OK.
Pomoć oko kupnje dvd-recordera
- CUKI7
- VHS kazeta
- R3deye
- S-VHS kazeta
A možeš uzeti eksterni DVB-T pa preko SCARTA u DVD recorder. I iz njega dalje u TV. Jasno, onda gledaš ono što snimaš.CUKI7 je napisao/la:Čini mi se ok. Imaš li i samsungov tv ili neki drugi?dragec52 je napisao/la:Haj. Imaš Samsung DVD SH-895 sa digitalnim tunerom. Ukucaj na Google i saznaj detalje. Ja ga uzeo 24.12 i za sad sve OK.
- R3deye
- S-VHS kazeta
Preko SCARTa ?stevopek je napisao/la:Dakle, imam DVD rekorder Sony sa analog. tjunerom ,zar nemogu snimati sa SAT resivera ?
- last1
- VHS kazeta
Hm, da li je to ispravno? Sta ako signal od kabelske dovedes na SCART prikljucak DVDa?Nani je napisao/la:Recorderi ne mogu snimati on the fly vec morjau imati tunere sa kojih ce snimati kao tv tuneri.
Koristi najjeftiniji HDMi kabal koji nadjes.
- Wontay
- VHS kazeta
I meni treba pomoč oko kupnje recordera. Što se tiče ovih tunera mislim da je situacija malo nategnuta a vidim da spominjete ovaj Samsung SH895, da li je on jedini izbor do 2 soma?
Dajte neki savjet šta da uzmem
Dajte neki savjet šta da uzmem
- dragec52
- S-VHS kazeta
Haj. Imam pitanje.Imam DVD snimač Samsung SH 895 i negdje sam pročitao da ima opciju "nesnimanja reklama" u filmovima.U upustvu nisam nigdje naišao na tu opciju pa molim tko zna da mi - nam objasni. Inaće snima super sa digitamnim tjunerom a snimci sa digitalne kamere vrhunski. Preporučam ga.