Stranica: 1/1.

Posljednje poglavlje Shreka u hrvatska kina kreće od 27.5.

Postano: 26 svi 2010, 09:58
Postao/la Darco
U četvrtak, 27. svibnja u hrvatskim kinima posljednji put kreće Shrekomanija—nova avantura nezaboravnog animiranog junaka Shreka!

Nakon što se borio s opakim zmajem, spasio prekrasnu princezu i oslobodio čitavo kra­ljevstvo – kakav bi zadatak još mogao postojati u životu slavnog Shreka? Odgovor je jasan: obitelj, odnosno svakodnevna bitka s malim nestašnim Shrekićima. Međutim, sve će to biti kratka vijeka, jer će Shrek ubrzo upoznati lukavog Rumpelstiltskina i iznenada se naći u potpuno drugoj dimenziji, alternativnoj budućnosti u kojoj se on i Fiona nikad nisu susreli, u kojoj je baš on ugrožena vrsta, a Rumpelstiltskin kralj! Naravno, jedino je Shrek taj koji će moći ispraviti novonastalu situaciju, spasiti prijatelje, obnoviti kraljevstvo i ponovno pronaći svoju pravu, jedinu ljubav.

Film “Shrek uvijek i zauvijek” prvi je u serijalu koji se u kinima prikazuje u 3D tehnologiji. Naravno, kao i prethodni nastavci i ovaj je sinkroniziran na hrvatski, a svoje su glasove, između ostalih, posudili Vedran Mlikota, Renata Sabljak Prelec, Sven Medvešek, Vid Balog, Krešimir Mikić i drugi.


Prošlog vikenda “Shrek uvijek i zauvijek 3D” otvorio se u SAD-u i utržio respektabilnih 70 milijuna dolara, što ga je smjestilo na četvrto mjesto najboljih kino otvaranja svih vreme­na kad su u pitanju animirani filmovi.

Jeste gledali prethodne nastavke? Kakvi su vam bili? Jeste gledali specijalno božićno izdanje (cca. 20min)?