Stranica: 1/1.

Optibox Combo TSCX PVR

Postano: 14 pro 2009, 15:58
Postao/la iggy888
Kako nam uskoro ukidaju analogni signal namjeravam nabaviti Optibox Combo TSCX PVR (650kn). Vidim da ga dosta hvale i izgleda da je dobra kupovina za taj novac. Imam neka pitanja u vezi snimanja na vanjski HDD, pa ako netko zna odgovor molim za pomoć. U kojem formatu TSCX snima i može li se taj zapis uređivati bez prebacivanja na komp (npr. izrezivati reklame i sl.)? Kako gledam uglavnom SD program i divx-e, i to na CRT-u, koji bi mi još jeftini DVB-T receiver predložili, a da ima mogućnost snimanja na vanjski USB HDD? HDMI i DVB-S pritom nisu presudni.

Re: Optibox Combo TSCX PVR

Postano: 14 pro 2009, 16:57
Postao/la midleage
Snima ti u .ts formatu. Ne može se ništa uređivati snimak bez prebacivanja na računalo. Kako nisi spominjao praćenje satelitskih programa, možda ti i ne treba combo uređaj? Proći ćeš sa 200-tinjak kuna za npr. Nitrobox ili sl. I oni ti snimaju na vanjski HD.

Re: Optibox Combo TSCX PVR

Postano: 14 pro 2009, 17:46
Postao/la iggy888
Na vanjski HDD preko USB-a i da ima mogućnost editiranja snimljenog? To bi bilo sasvim dovoljno. Koje modele preporučujete?
DVB-S je samo dobra dodatna opcija, no za sada nije toliko bitna. Problem je u tome što moj HDD-DVD snimač nema DVB-T prijemnik, pa tražim neku srednjeročnu zamjenu za snimanje na HDD, kojega usput koristim i uz WD TV.

Re: Optibox Combo TSCX PVR

Postano: 18 pro 2009, 11:49
Postao/la midleage
Zbilja ne znam koji model DVB-T resivera ima mogućnost uređivanja snimljenog materijala. Pod uređivanjem mislim na brisanje reklama, dodavanje prijelaza, izbornika i sl. Taj posao je puno lakše odradit na računalu.