Stranica: 1/1.

podnapisi

Postano: 29 sij 2012, 12:40
Postao/la hamsun
imam banalno pitanje za znalce, međutim za me ne baš i nije. naime kada preko sticka stavljam podnaslove u isti folder gdje i film i samo ga preimenujem tako da ima isti naziv, stvar funkcionira i film gledam s titlovima.
no kada film pokušam sherati s kompjutera na popcorn, pa na tv nikako ne mogu dobiti titl premda ga preimenujem i stavljam u fileove filma. da li netko zna u čemu se radi ili me može savjetovati što da činim ako tako želim gledati filmove, naime preko laptopa, pa popcorna i konačno na tv??
hvala unaprijed! :D

Re: podnapisi

Postano: 29 sij 2012, 14:13
Postao/la Darco
Da, preko mreže baš i ne funkcionira prikaz titlova, odnosno treba odabrati softverski server koji će raditi pravilno u kombinaciji s Popcorn Hour plejerom. Važno je da film i podnaslov nemaju razmaka u imenu, dakle umjesto moj film.avi i moj film.srt treba pisati moj.film.avi ili moj-film.avi. Koji ste sve servere isprobali?

Lista UPnP servera: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_UP ... nd_clients

Re: podnapisi

Postano: 29 sij 2012, 14:56
Postao/la hamsun
Darco je napisao/la:Da, preko mreže baš i ne funkcionira prikaz titlova, odnosno treba odabrati softverski server koji će raditi pravilno u kombinaciji s Popcorn Hour plejerom. Važno je da film i podnaslov nemaju razmaka u imenu, dakle umjesto moj film.avi i moj film.srt treba pisati moj.film.avi ili moj-film.avi. Koji ste sve servere isprobali?

Lista UPnP servera: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_UP ... nd_clients
hvala darco na odgovoru :D uopće nisam upoznat s ovom materijom pa idem prvo probati vidjeti tu listu. hvala, javim se još kasnije :D
otišao sam i našao neki, čini mi se da se zove link ili slično tome. naprosto sam to piknuo na slijepo jer sam samo vidio da podržava popcorn mada nije pisalo i a-300. a što se imena tiče ja sam jednostavno do sada samo kopirao ime sa filma na titlove, dakle potpuno sam ga zamijenio da oba budu avi i funkcioniralo mi je.

Re: podnapisi

Postano: 29 sij 2012, 15:32
Postao/la hamsun
još nešto darco ako nije problem. skinuo sam taj link (tako se zove softver), raspakirao ga i to je sve što trebam ili još nešto?

Re: podnapisi

Postano: 29 sij 2012, 16:19
Postao/la hamsun
evo kako ih imenujem da vidim da li to dobro radim :)
Gullivers Travels 3D.mkv
Gullivers Travels 3D.srt