zilion web stranica, sati provedeni po RAZVIKANIM ogromnim prodajnim prostorima gdje mozes pipat gledat prdit slinit drkat pa cak i mjenjat programe na izlozenim TVima, malo telefona, jako puno reviewa i price sa prijateljima ili znalcima za AV i kada nakon svega toga doneses odluku kaj zapravo sebi hoces kupiti...
lijepo sam nazvao RONIS
u razgovoru saznao SVE kaj sam htio saznati, zamolio i neke cudnjikave usluge te dogovorio dolazak po TV
kako sam dobrano kasnio (ne zbog sebe vec prometa), kulturno sam nazvao putem RONIS
i iznenadio se: da, znam, vi dolazite po tv, nema problema, cekat cu vas
i tako dodoh pred tu khm garazu..zapravo su dve hehe..prodajni dio i skladiste
i kao i brdo ducana poput njih. preuredena garaza koja taman ispunjava svoju svrhu: prodaja AV i CAR tehnike
i nema tu sada cijeli set bespotrebnih TVa, raznoraznih gluparija i ko zna cega. imas boxove sa renomiranim auto proizvodacima cd/dvd uredaja sa dodatnom opremom od kamera mp3 playera zica konektora bla bla. pa cak i ponesto zvucnika i woofera te pojacala. a kako su ipak deklarirani kao ugradivaci i serviseri car hi-fia, nista im ne zamjeram na JEDNOM ps3 i TRI tva izlozenim. popunili rupe na stalazama

no tv je cekao uredno zapakiran
rijesili financije
pomogli mi to utovariti
ispricali se o svemu i svacemu
dobio sam DUPLI poklon te mi je obecan jos jedan kad ih dobiju (thx Zeljko

i eto...kaj reci za RONIS..meni ok
no, ja sam jako dobro znao po kaj dolazim i kaj trazim. a RONIS definitivno nije oblik ducana u koji dodes i onda glupavo palis pedeset TVa da bi kao totalni znalac (moš mislit kakav) procijenio kaj bi si kupio. takav nacin kupnje imaju samo gotovani i oni koji pojma nemaju kaj bi si kupili vec su culi eto postoji veliki teve, pa onda mos na njega i igrice spojiti no sad ima neka fora da crno nije crno vec duplo staklo ne pusta plin koji spece sliku tako da onda hdmi ulaz nece vise raditi ako spojis scart na njega jer onaj reciver na kojem pise DTS nece svirati ako konzola nije povezana viera linkom kako bi mogao iz naslonjaca gledati svoj omiljeni film. recimo to su takvi kupci.

no, ako imas imalo mozga, lijepo prije kupovine odvojis vremena za sebe i ono na kaj mislis potrositi nofce, pa kad nades kaj zelis, to samo u ducanu narucis. a cijeli posao ducana je u tome da ti to po dogovoru isporuci, da potvrdi garanciju, potapsa te po ramenu i zbogom.
kakve sry na izrazu, ti to krizgon pricas gluposti? od kog si cuo da se tako kupuju televizori? da ih mora biti izlozeno milion kako bi ti izabrao pravi? i onda se proseres kako ovi ne valjaju vec ti kupujes u metrou. LOOOOL mjeseca, bez uvrede. pa tamo je stalaza sa hmm dvadeset telki. sve pa skoro entry level telke, koje rade na analogu, nekada i digitalu..ali to fakat nekada..trgovci neznaju voziti viličar, a kamoli da mi pojasni revoluciju neopdp ekrana..stoga su ti argumenti totalno neosnovani.
mada, potpuno si u pravu kada tako ocjenjujes nase prodavace. to je krajnja jad i bijeda od znanja kulture i usluge..no upravo zato jer to vec znamo dugi niz godina, postoji upravo nacin kupnje kakav sam opisao. ustedis i zivce i snagu. jer argument da nemaju izlozenih pedeset TVa ne stoji jer da ti ih izloze i tisucu, vjerujem da bi vecina kupaca ionako trazila onaj tisucu i prvi model koji bas eto nije izlozen.
stoga, kaj se tice RONISA, moja je suradnja s njima ok. nemam zamjerki, a kaj se tice prostora, ko sam ja ili ti da im to predbacuje? prodali su mi ono kaj sam trazio (a umalo da to imaju jedini u RH-trenutno) i to je to.
no, kaj se tice opisa ponasanja prodavaca koji je tada bio u ducanu, to se slazem da treba reci javno. jer se tako ne posluje i to nije nacin ophodenja s kupcem. no ne mjesaj jednog prodavaca sa cijelim ducanom.
samo jedno pitanje..dali bi bio nezadovoljan tom garazom i manjkom izlozenih tevea da je prodavac bio ljubazan? ne blati tvrtku zbog jednog prodavaca. mozda je imao PMS pa eto...kako god, imas knjigu zalbi i zali se. a vjerujem da ce ga gazda lijepo nagraditi zbog toga