LCDRecenzijeTelevizori i monitori

Pogledajte kako izgleda u akciji Samsungov rotirajući The Sero TV

U Harvey Normanu u Zagrebu smo imali priliku napraviti brzi test i provjeriti što je toliko posebno u Samsungovom The Sero TV-u s rotirajućim ekranom. Radi se o najskupljen 43″ televizoru na tržištu, no koji jedini nudi mogućnost rotiranja ekrana u portretni, odnosno vertikalni položaj.

Uz jedinstveno postolje s 4.2 sustavom zvučnika, Tizen OS platformom i samim panelom karakteristika na razini Samsungovih osnovnih QLED modela, pogledajte u videu kako izgleda ovaj televizor u akciji.

The Sero TV (pune oznake QE43LS05TAUXXH)) možete vidjeti i kupiti u Harvey Norman trgovini u Zagrebu po cijeni od 9.999,00 kn, a u periodu od 01.10.2020. do 31.12.2020. uz kupnju QLED i Lifestyle modela SAMSUNG televizora ostvarujete pravo na dodatne 3 godine jamstva.

Više detalja na Samsungovoj web stranici >>

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

2 komentara

  1. Za te novce si kupim 3 televizora te veličine. Jednog postavim okomito, drugog vodoravno i još imam jednog viška za vikendicu.

  2. Druga opcija je da za 10000kn kupim 75″ televizor pa ću imati jednako veliku sliku sa mobitela kao i kad mali televizor okrenem okomito. A kad gledam filmove imam pravi tv a ne igračku.
    Ukratko – ovaj tv je promašaj.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!