Home » Filmovi » Mad Max, Chernobyl i V for Vendetta stižu na Ultra HD Blu-ray

Mad Max, Chernobyl i V for Vendetta stižu na Ultra HD Blu-ray

mad_max_vendetta_chernobyl_4kDo kraja godine stižu nam tri uzbudljiva izdanja na Ultra HD Blu-ray mediju – O za Osvetu (V for Vendetta)  je najavljen za 3. studeni, Pobješnjeli Max (Mad Max) za 24. studeni, a iznimno uspješna mini serija Černobil (Chernobyl) za 1. prosinac.

Pobješnjeli Max će biti dostupan u Dolby Vision formatu, te u 5.1 i 2.0 audio formatima. Ponovni sken originalnog negativa filma O za Osvetu mnogo obećava što se poboljšanja kvalitete slike tiče u odnosu na standardni Blu-ray, a tu je i HDR10 podrška i Dolby Atmos zvuk. Černobil će također ponuditi HDR10 sliku, uz DTS-HD Master Audio 5.1 format.

Izvor: Blu-ray.com

About Darko Hlušička - Darco

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kada je po prvi puta pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Postavke za optimalnu sliku na LG 2020 OLED televizorima

Od prvog televizora koji smo testirali sad već davne 2009. godine pa do nove LG-jeve ...

LG_2020_CX

Najpopularniji OLED TV 2020. na testu – LG CX

Nakon testa Panasonicovog televizora HX800 serije, testiranje nastavljamo s najpopularnijim televizorom temeljenim na OLED tehnologiji ...