Audio-video uređajiOLEDPanasonicVijesti

Panasonicov napovoljniji OLED TV za 2020. – serija HZ980

panasonic-hz980-2020-oled-tv

Od idućeg mjeseca na europskom tržištu možete pronaći Panasonicovu HZ980 seriju OLED televizora. Nakon HZ2000, HZ1500 i HZ1000 serija, novi HZ980 će ponuditi Ultra HD 4K OLED panel s podrškom za HDR10+, Dolby Vision i Dolby Atmos formate, kao i najnoviji My Home Screen 5.0 po najboljoj cijeni ako tražište Panasonicov OLED TV. FlatPanelsHD navodi cijenu od 1800 eura što je oko 13.600,00 kn za 55-inčni model.

HZ980 će krasiti elegantan centralni stalak i tanki rubovi, a biti će dostupan u dijagonalama od 55″ i 65″. Za obradu slike pobrinut će se Panasonicov “podešen u Hollywoodu” HCX Intelligent Pro procesor, a tu je i Netflix-kalibriran način rada, Filmmaker Mode, Dolby Vision IQ, te podrška za HDMI eARC vezu. Kao i svaki OLED TV na tržištu, tako će i HZ980 imati panel maksimalnog osvježavanja od 100, odnosno 120 sličica u sekundi, ovisno o signalu.

Prema po fotografijama postolje izgleda vrlo slično HZ1000 modelu, HZ980 neće imati mogućnost rotacije zaslona.

Više specifikacija možete pronaći na DisplaySpecifications, a mi se nadamo da će nam se pružiti prilika da testiramo ovaj novi model.

 

 

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!