LG ElectronicsVijesti

Twitch aplikacija od sad na LG webOS televizorima

lg-webos-twitch-home

LG webOS platforma bogatija je za još jednu popularnu aplikaciju – Twitch. Preko aplikacije je moguće pratiti stotine različitih streamova prvenstveno popularnih igara, no tu su i glazbeni, znanstveni, ASMR i ostali kanali.

Da biste instalirali aplikaciju, nije potrebno mijenjati “LG Services Country” kao što je to slučaj ako primjerice želite koristiti Google Assistant ili Amazon Alexu. Dovoljno je posjetiti LG Content Store, pronaći Twitch i instalirati ga.

Twitch na LG webOS TV-u

Sučelje je vrlo jednostavno i prilagođeno LG Magic Remote daljinskim upravljačima. Nudi glavni izbornik s videima podijeljenima u različite kategorije, te Browse sekciju gdje su popularnosti sortirane kategorije. Moguće je i pretraživati kanale putem tražilice, a koja podržava unos putem tipkovnice na ekranu ili putem glasovnih naredbi.

U aktualnoj verziji aplikacije nije se moguće prijaviti na svoj Twitch račun, no moguće je na ekranu vidjeti komentare koji se prikazuju uz stream. Za one koji ne žele gledati komentare, tu je i mogućnost da oni ne prikazuju, te da cijeli ekran popuni video. Također nema opcije mogućnosti snimanja prijenosa, niti unosa vlastitih komentara.

lg-webos-twitch

Premda je Twitch prijenose bilo moguće i do sad pratiti putem web pretraživača, originalna Twitch aplikacija je mnogo bolji i praktičniji izbor, te se nadamo da će još dugo ostati u asortimanu LG webOS-a. Aplikaciju smo isprobali na LG C9 OLED televizoru s webOS 4.5 operativnim sustavom. Javite nam u komentarima ako ste aplikaciju pronašli i na ostalim verzijama webOS-a.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Jedan komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!