Ostali sajmoviSajmovi elektronikeVijesti

Sutra počinje Reboot InfoGamer 2019

Ovogodišnje osmo po redu izdanje jednog od najvećih gaming sajmova i festivala u svijetu odvijati će se kroz šest dana na rekordnih 21.000 m2 izlagačkog prostora u osam dvorana Zagrebačkog Velesajma i privući će prema procjenama više od 100 tisuća posjetitelja iz cijele Europe! Kroz svih šest dana trajanja sajma očekuje nas najbogatije i najatraktivnije izdanje sajma do sada s fokusom na najveće nove svjetske gaming blockbustere, predstavljanje preko 100 indie game developera iz cijele Europe, najnoviji gaming hardver, spektakularni esports turniri, tradicionalni ogromni dnevni giveawayi te nikad brojniji gaming merchandise i hardver storeovi.

Ponovno se povećava broj najatraktivnijih i najvećih svjetskih izdavača a samim time i predstavljanja najnovijih igara kao i gaming hardvera, neki od njih su: Sony PlayStation, Konami, EA, Activision, Microsoft XboX, Ubisoft, Asus, HP, AOC, MSI i mnogi drugi. Osim navedenih, na sajmu ćete između ostalog moći zaigrati brojne igre na TCL-ovim 4K UHD televizorima, kao i na AOC i LG gaming monitorima.

Reboot InfoGamer 2019 powered by A1 i ove godine organizira tim veterana industrije videoigara koji stoje iza Reboot branda, izdavači najvećeg regionalnog tiskanog časopisa za videoigre Reboot, te organizatori jedne od najuspješnijih i najznačajnijih svjetskih games indutry i game developer konferencija – Reboot Developa Blue koja se odvija svake godine u Dubrovniku i Reboot Develop Red kao njen kandski pandan. Partner i suorganizator sajma Reboot InfoGamer je Zagrebački velesajam i njegov tim koji je prepoznao izuzetnu važnost i značaj industrije videoigara. Ove godine u suradnji sa Zagrebačkim velesajmom nastojat ćemo maksimalno utjecati na to da se bolje organiziraju ulazi i izlazi sa sajma te smanje gužve i ograniče dnevne količine ulaznica.

Ulaznice (jednodnevna 50,00 kuna, svih šest dana 100,00 kn) možete kupiti ovdje >>

Više na službenoj stranici sajma >>

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!