Vijesti

Samsung 27-inčni CRG5 (C27RG5) gaming monitor s 240 Hz i G-SYNC tehnologijom

Samsung 27-inčni CRG5 (C27RG5) gaming monitor, najnoviji u liniji zakrivljenih gaming monitora, donosi inovativne značajke, kao što su brzina osvježavanja od 240Hz, podrška za NVIDIA G-SYNC tehnologiju te snažna kombinaciju kvalitete slike i brzine za potpuni gaming doživljaj.

Samsung 27-inčni CRG5 monitor ima zakrivljenost zaslona od 1500R te kombinaciju brzine osvježavanja od 240Hz i RapidCurve™ tehnologije, koja smanjuje kašnjenje slike i zamućene pokrete. CRG5 monitor potvrdila je i NVIDIA budući da zadovoljava sve zahtjeve za performansama i kvalitetom slike za G-SYNC kompatibilnost te pruža vrhunsko iskustvo igranja u punoj HD rezoluciji (1920×1080).

Također, dublje crne i svjetlije bijele boje s omjerom kontrasta 3000:1 prikazuju najfinije detalje čak i u najsvjetlijim i najtamnijim dijelovima igre, dok zakrivljeni zaslon s okomitim poravnanjem (VA) osigurava impresivno iskustvo igranja uz široki kut gledanja. Ugodnom korištenju ekrana doprinosi i zakrivljeni dizajn okvira C27RG5 monitora s panelima sa vertikalnim poravnanjem, kao i ergonomski stalak. Osim toga, igrači pomoću digitalnog izbornika na zaslonu mogu odabrati unaprijed postavljene opcije prikaza za bilo koji žanr igre, a imaju i mogućnost izrade do tri odvojena profila za jednostavan prijelaz između pojedinih opcija.

Dio linije inovativnih zakrivljenih gaming zaslona čini i novi revolucionarni CRG9 od 49 inča koji dodatno pojačava uranjanje igrača u igru, oživljavajući do sada skrivene boje i detalje pomoću super-ultra širokog gaming monitora s omjerom stranica 32: 9, dramatičog 1800R zakrivljenog zaslona i HDR1000. Dual QHD zaslon (5120×1440) iskorištava revolucionarnu tehnologiju Quantum dot za iznimno širok raspon precizne reprodukcije boja, tako da svaka igra izgleda stvarno.

CRG5 je predstavljen na PC Gaming Showu 10. lipnja, dok će u svijetu biti dostupan od rujna 2019.

Za dodatne informacije o Samsungovim zakrivljenim monitorima za igranje, posjetite DisplaySolutions.com.

Detaljne specifikacije provjerite na DisplaySpecifications stranici.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!