Audio-video uređajiSamsung ElectronicsVijesti

Umjetnička djela, novinski naslovi i druge mogućnosti na Samsung QLED 2019 televizorima

Samsung-TV-Magic-Screen-2

Ambient Mode funkcija koju je Samsung lansirao u sklopu “The Frame” linije televizora, stiže na ovogodišnju QLED liniju televizora. Prema najavi, čini se da će nova značajka omogućiti pristup većoj kolekciji umjetničkih djela, kao i dodatnim funkcijama ako ju usporedimo s Gallery aplikacijom kod LG-jevih televizora. Više detalja u službenom priopćenju u nastavku.

Tvrtka Samsung najavila je da će njihova QLED TV linija televizora za 2019. godinu ponuditi najnoviju značajku Ambient Mode, koja je dizajnirana za prikazivanje raznolikog sadržaja, uključujući i svjetski poznatu umjetnost, čak i kada je televizor ugašen. Kroz ambijentalni način rada, korisnici će moći pristupiti različitim sadržajima kao što su novinski naslovi, ažurirati vremensku prognozu te pregledavati fotografije i poslušati omiljenu glazbu. Osim toga, Samsung je surađivao s poznatim umjetnicima, kao što su Tali Lennox i Scholten & Baijings, kako bi se njihovi jedinstveni umjetnički radovi prikazivali na QLED TV-u u ambijentalnom načinu rada, koji je sada dizajniran da poboljša svakodnevni život korisnika i pruži im jedinstvena iskustva u gledanju sadržaja izvan onoga što se prikazuje na TV ekranu i kada je uključen.

samsung-magic-screen-1

Ponosni smo što svojim korisnicima možemo ponuditi najnoviju značajku Ambient Mode koja, osim što daje dodatnu vrijednost televizijskim ekranima kada su isključeni, također donosi i nove pogodnosti za život korisnika. U sljedećih nekoliko godina planiramo proširiti sadržaj za Ambient Mode značajku kroz intenzivnu suranju s mladim, talentiranim umjetnicima kako bi našim korisnicima pružili jedinstveni način uživanja u QLED televizorima.“, rekao je Jongsuk Choo, izvršni dopredsjednik Visual Display Business u Samsung Electronics.

Kao dio početnog uvođenja nove Ambient Mode značajke, Samsung je surađivao s talentiranim umjetnicima – talentiranom umjetnicom Tali Lennox, koja je prepoznatljiva po svojim apstraktnim uljanim slikama te nizozemskim dizajnerima Scholten & Baijings, koji su stvorili kolekciju raznih kućnih umjetničkih djela.

Za više informacija o Samsung QLED televizorima i “čarobnom ekranu”, posjetite www.samsung.com/tvs.

Recenzije Samsung televizora pogledajte ovdje >>

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!