Naslovnica » Vijesti » Akcije i promocije » 5 godina jamstva na LG i Samsung televizore

5 godina jamstva na LG i Samsung televizore


Razlog više za kupovinu LG i Samsung televizora – obje kompanije su odlučile ponuditi produljeno jamstvo na svoje ovogodišnje televizore. Više detalja u nastavku.

LG promocija

U periodu od 1.11.2018. pa do 15.01.2019. omogućena je posebna prednost za UHD te OLED lineup 2018 kako slijedi:

  • 5 godina sigurnosti za sve UHD i OLED modele 2018

Za ostvarivanje ove prednosti potrebno je izvršiti registraciju na LG stranici https://www.lgemk-promotions.com/oled-uhd-5godina-sigurnosti-2018-zima/ u roku 30 dana od dana kupovine.

Dodatne informacije na linku.

Samsung promocija

Kako bi svojim korisnicima pružio dodatnu sigurnost i pokazao koliko cijeni njihovu vjernost, Samsung je pripremio nove promotivne aktivnosti. 

Do kraja 2018. godine svi korisnici modela UHD i QLED TV prijemnika N serije iz 2018. godine dobivaju dodatno petogodišnje jamstvo. Također, korisnike će zasigurno razveseliti i 10-godišnje „no burn-in“ jamstvo QLED TV prijemnika u slučaju burn-in efekta na zaslonima TV prijemnika.

Kako bi ostvarili pravo na produženo petogodišnje jamstvo, korisnici svoju kupnju moraju registrirati na internetskoj stranici www.samsung5godinajamstva.hr na kojoj se nalazi i lista uređaja koji su obuhvaćeni ovom promocijom. Za sve informacije korisnici također mogu kontaktirati Samsung korisnički centar na broj telefona 072 726 786.


O Darko Hlušička - Darco

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kada je po prvi puta pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Označena polja su nužna *

*