4K Ultra HDAudio-video uređajiCES - Las VegasLG ElectronicsSajmovi elektronikeVijesti

LG na CES-u predstavlja HU80K Ultra HD projektor

LG-4K-UHD-Projector_HU80K_0

LG je uoči CES sajma u Las Vegasu predstavio svoj prvi LED projektor nativne Ultra HD rezolucije. Model HU80K je ujedno i najsvijetliji LG-jev projektor do danas, a koji može postići 2500 lumena na zaslonu veličine 381 cm (150 inča).

Za razliku od LG-jevih OLED televizora, HU80K će podržavati samo bazni HDR10 format. Najbolje performanse korisnik će ostvariti povezivanjem Ultra HD Blu-ray reproduktora, odnosno preko streaming servisa koji će biti dostupni putem webOS 3.5 Smart TV platformi (više o ovoj platformi možete doznati u našem hands-on videu). Tu je također i USB priključak za reprodukciju audio, foto i video sadržaja.

LG-4K-UHD-Projector_HU80K_2

Osim navedenog, ovaj CES Best of Innovation projektor krasi i kompaktni dizajn male mase, tako da je lako prenosiv i jednostavan za korištenje. Uz praktičnu ručku i automatski kabel projektor je moguće jednostavno prenositi bez potrebe da je trajno postavljen na određeno mjesto. Staklo projektora je zaštićeno od prašine i ogrebotina tako što se, kada projektor nije u uporabi, tzv. Mirror Reflector koristi kao pokrov leće.

LG-4K-UHD-Projector_HU80K_3

Cijena i dostupnost za sad nisu poznati. Posjetitelji sajma CES mogu vidjeti LG-eve projektore, uključujući prijenosni i praktični MiniBeam (model PF50K) koji nudi webOS 3.5 i Full HD razlučivost, na štandu #11100, Central Hall, Las Vegas Convention Center od 9. do 12. siječnja.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!