Naslovnica » Sajmovi elektronike » Najavljen CET.EX Zagreb 2017

Najavljen CET.EX Zagreb 2017


cetex2017

Od 27. do 29. listopada na Zagrebačkom Velesajmu u paviljonima 7 i 7a, održat će se CET.EX Zagreb 2017 – prvi sajam i konferencija potrošačke elektronike i naprednih tehnologija za tržište Jugoistočne Europe.

Ovogodišnji izlagači predstavit će nove proizvode u tehnološkim kategorijama uključujući pametne kuće, IoT (Internet of Things), povezive aute, audio i video visoke rezolucije, pametne telefone, virtualnu stvarnost, digitalno zdravlje i fitnes, 3D printanje, dronove, robotiku, miješanu stvarnost IoT-a, pametne zgrade u pametnim gradovima, IDS (Interactive Digital Signage), start-upove i drugo.

Organizator sajma je Andrija Ćurković, urednik multimagazina “hifimedia” i organizator “Zagreb Audio Video Showa“. Kako se navodi u prioćenju, Andrija je pokrenuo novi projekt koji bi trebao pozicionirati grad Zagreb na tehnološku mapu Europe.

S obzirom na dugogodišnje iskustvo u organizaciji, vjerujemo da će CET.EX biti vrijedno posjetiti, te na jednom mjestu uz druženje i zabavu pogledati novosti potrošačke industrije.


O Darko Hlušička - Darco

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kada je po prvi puta pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Jedan komentar

  1. Kad će Darko recenzija za Oled B7? Hvala!

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Označena polja su nužna *

*