CES - Las VegasSajmovi elektronikeVijesti

Samsung predstavlja personalizirane Smart TV usluge na sajmu CES 2017

samsung-49ks9002-smart-tv

Tvrtka Samsung Electronics je danas najavila kako će na sajmu CES 2017, koji će se održati od 5. do 9. siječnja u Las Vegasu, predstaviti tri nove Smart TV usluge. Nove usluge “Sports”, “Music” i “TV Plus” nudit će personalizirani sadržaj korisnicima, predložen u skladu s njihovim navikama gledanja TV sadržaja, korištenjem Samsung Smart Hub platforme. Za sada nije poznato hoće li se navedene usluge naći i u našoj regiji.

Samsung Smart TV usluga ‘Sports’ će obožavateljima sporta pružiti informaciju o tome kada njihov najdraži tim igra, gdje mogu pogledati tu utakmicu kao i koji je rezultat – sve na jednoj stranici. Umjesto da moraju pretražiti desetke programa kako bi pronašli veliku utakmicu, svi detalji će biti dostupni na personaliziranom “Sports” korisničkom sučelju. Samsung planira dodatno proširiti raspon sadržaja u ponudi “Sports” usluge u partnerstvu s programima NBC Sports, UFC i drugima.

Samsungova usluga ‘Music’ će omogućiti korisnicima Smart TV jednostavnu predragu i prepoznavanje pjesama u živo na TV prijemniku ili izravno s TV programa. Usluga ‘Music’ će također omogućiti preporuke u izborniku “Pretpregled” Smart Hub korisničkog sučelja kako bi korisnici otkrili novu glazbu i reproducirali pjesme po želji.

Samsungova usluga ‘Music’ trenutno nudi sadržaj preko glazbenih aplikacija osam partnera uključujući Spotify, iHeartRadio, Napster, Deezer, Sirius XM, Vevo, Melon i Bugs. Za početak, usluga će biti dostupna u Francuskoj, Njemačkoj, Italiji, Južnoj Koreji, Španjolskoj, Ujedinjenom Kraljevstvu te Sjedinjenim Državama.

I kao posljednja, ‘TV Plus’ usluga će nuditi IP programe s premium sadržajem, korištenjem novog rješenja pametnog programskog vodiča (Smart Electronic Program Guide). Korisnici Samsung Smart TV prijamnika više neće morati čekati da operateri kabelske televizije ponude maratone njihovih omiljenih TV serija, već će ih moći pogledati odmah, na TV Plus kanalu. Tvrtka Samsung je prvo predstavila ‘TV Plus’ u Jugoistočnoj Aziji, a usluga je sada dostupna i u SAD-u, dok će u Europi biti dostupna od travnja 2017. godine. Tvrtka Samsung će se udružiti s tvrtkama Fandango i Rakuten kako bi osigurala vrhunski T-VOD sadržaj na tržištima SAD-a i Europe, te s tvrtkom Funke za A-VOD sadržaj u Njemačkoj.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!