Audio-video uređajiVijesti

AOC predstavio 240 Hz 25-inčni AGON AG251FZ monitor

ag251_monitor-header2

AOC je predstavio najbrži Full HD monitor s TN matricom – AGON AG251FZ. Ovaj novi 25-inčni monitor za ljubitelje video igara ima stopu osvježavanja od 240 Hz i vrijeme odziva od samo 1 ms osiguravajući tako ne samo prirodne pokrete u dinamičnom okruženju video igara, već i glatko igranje u potpunosti bez zamućenja slike (motion blur). AGON AG251FZ omogućuje najfluidnije i besprijekorne grafike uz Adaptive Sync tehnologiju koja omogućuje brzu sinkronizaciju između monitora i računala, kidanje i zastajkivanje slike odlazi u povijest.

AGON serija igraćih monitora je primjer AOC-ove misije da ponudi korisnicima najbolje moguće monitore. Za udobno držanje korisnika, novi AOC AGON monitor ima Ergo Dial ergonomsko postolje koje pruža više mogućnosti podešavanja pozicije monitor na željeni položaj. Osim podešavanja visine, monitor ima opciju zakretanja, nagiba i rotacije kako bi se osigurala maksimalna udobnost prilikom uporabe monitora. Postolje monitora dolazi i s ručkom pa je monitor moguće lako prenositi.

ag251

Tijekom višesatnih serija igranja, korisnikove oči štiti napredna Flicker-Free tehnologija koja maksimalno smanjuje neugodno titranje ekrana i Low Blue Light opcija koja reducira štetnu plavu svijetlost, istovremeno osiguravajući da se isključivo emitira količina plave svijetlosti koja je potrebna za preciznu reprodukciju boja. Sa stopom osvježavanja od 240 Hz svaka slika na ekranu AG251FZ monitora je kristalno čista bez obzira koliko je brza ili dinamična akcija na ekranu.

AOC AGON AG251FZ je dizajniran kako bi zadovoljio visoka očekivanja gejmera. Ovaj 25-inčni monitor obogaćen je jedinstvenim gejmerskim značajkama kao što su Low Input Lag opcija koja osigurava da sve komande budu odmah izvršene i Shadow Control opcija koja posvijetljuje tamna područja bez ometanja ostatka slike. Kao dodatak ovome tu je i QuickSwitch tipkovnica koja omogućuje igraćima da se brzo i lako prebace na različite postavke koje su idealne za FPS, RTS ili video igrice za utrkavanje. Sve ove značajke kombinirane u jednom monitoru osiguravaju svim gejmerima potpuno uranjanje u svijet igrica koje omogućuje igranje kao nikada prije.

ag251_monitor-header

ag251-specs

Cijena i dostupnost:

AOC AGON AG251FZ – najbrži monitor u AGON seriji igraćih monitora bit će dostupan u siječnju 2017. godine po maloprodajnoj cijeni od 4.748,75 kuna.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Jedan komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!