Audio Video Show - ZagrebSajmovi elektronikeVijesti

Najava: Zagreb Audio Video Show 2016.

zg-avshow-2016

Od 21. do 23. listopada u zagrebačkom hotelu Sheraton održati će se 22. Zagreb AV Show čiji je glavni pokrovitelj i suorganizator magazin hifimedia.  “Zagreb AV Show” je najveći specijalizirani sajam u ovom dijelu Europe, a ove godine obilježava 21 godinu postojanja. Kao i prethodnih godina prostor održavanja sajma namijenjen je za predstavljanje vodećih tvrtki iz područja potrošačke elektronike. Reportaže možete pronaći ovdje.

Za razliku od prošle godine kada su samo Panasonic i LG pokazali perjanicu TV ponude, ove godine je situacija nešto bolja što se video segmenta tiče.  Uz LG i Panasonic će na sajmu prezentirati svoje televizore još i Samsung, Philips (TP Vision), te Loewe.

Antonija Stupar_suhd-2016

Samsung nastupa s četiri modela televizora od kojih je najimpresivniji model KS9500 dijagonale 65 inča i zakrivljenog ekrana, koji je ujedno i njihov ovogodišnji top model. Ujedno će predstaviti i nove soundbarove te UHD Blu-ray reproduktor UBD-K8500.

Važno je istaknuti kako je trenutno najveći potencijal u svijetu potrošačke elektronike u razvoju uređaja i tehnologije prikazivanja 4K TV sadržaja, a na ovogodišnjem će sajmu vodeći proizvođači TV uređaja predstaviti svoje premium Ultra HD modele. Tako će premijerno svoj AmbiLux 4K Ultra HD televizor s Android OS-om dijagonale 164 cm (65 inča) oznaje 65PUS8901 pokazati tvrtka Philips.

OLED TV _E6+G6
LG-jevi E6 i G6 modeli

LG Electronics će, pak, predstaviti njihov najprestižniji OLED televizor oznake OLEDG6V iz njihove Signature linije i dijagonale 65 inča.

UHDP_65DX900_room
Panasonic DX900E

Od TV noviteta Panasonic će predstaviti svoj najbolji model 4K UHD LCD televizora oznake DX900 s pozadinskim osvjetljenjem i dijagonale 65 inča. Test navedenog modela možete pronaći ovdje.

Njemačka tvrtka Loewe će predstaviti svoj OLED televizor oznake Bild 7 u dijagonalama 55 i 65 inča oznake Bild 7.

Nakon dugo vremena na sajm se vraća i danska tvrtka Bang&Olufsen (B&O) koja je, kad je dizajn u pitanju, mnogim dizajnerima interijera na prvom mjestu. B&O ove godine predstavlja svoj najnoviji model televizora oznake BeoVision 14.

Za potpuni doživljaj video sadržaja brojni izlagači i ovoga su puta pripremili novitete u segmentu kućnih kina. Posjetitelji na sajmu će ove godine moći uživati u sustavu kućnog kina koje uključuje najnapredniji višekanalni zvuk (Dolby Atmos) u kombinaciji s vrhunskim AV receiverima (NAD i Onkyo) i s prikazom slike pomoću Epson projektora (1080p) oznake EH-TW9300 i 4K UHD televizora.

Većina Hi-Fi izlagača imat će bar jednu premijeru na sajmu, pa spomenimo tvrtku Dynaudio i njenu najnoviju Contour liniju zvučnika, zatim JBL koji će premijerno pokazati model Everest DD67000, premijerno će biti prikazan i zvučnik talijanskog dizajnera Franco Serblina oznake Lignea, tvrtka KEF će izložiti novi Blade Two, a Focal nastupa s modelom zvučnika Sophra No. 2.

Na sajmu će premijerno biti prikazana gramofonska zvučnica Fuuga za koju je potrebno izdvojiti 8.000 eura.

Aktualni popis izlagača možete pronaći na službenoj stranici >>

Radno vrijeme sajma je od 12 do 19 sati (petak), od 10 do 19 sati (subota) i od 10 do 18 sati (nedjelja). Cijena dnevne ulaznice iznosi 20 kuna ili 30 kuna za sva tri dana održavanja sajma.

Više informacija na službenoj stranici sajma >>

Vidimo se!

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!