Naslovnica » Vijesti » Audio-video uređaji » Logitech C922 Pro Stream Web kamera za vlogere i streamere

Logitech C922 Pro Stream Web kamera za vlogere i streamere


logitech-c922-head

Logitech je predstavio novu web kameru Logitech® C922 Pro Stream Webcam. Dizajnirana kako bi zadovoljila potrebe ozbiljnih streamera, C922 Pro Stream Web kamera omogućuje streaming i snimanje vibrantnih, 1080p videa s 30 sličica u sekundi (fps) ili 720p pri 60fps, a sadrži i softver za izmjenu dinamičkih pozadina (u suradnji s Personify) i premium licencu XSplit za snimanje i streaming. C922 Pro Stream web kamera dolazi sa stolnim stativom i okretnim postoljem koje omogućava podešavanje kamere za najbolji mogući kut snimanja.

Guillaume Bourelly, portfolio i product manager za web kamere u Logitechu rekao je:

Društvene video platforme kao što je Twitch u posljednjih nekoliko godina znatno su dobile na popularnosti (više od 2 milijuna streamera samo na toj platformi) pa se zauvijek promijenio i način na koji nova generacija gamera igra i uči o igrama. Uz C922 Pro Stream web kameru dovodimo igru na višu razinu – možete emitirati svoj uzorak igranja kao profesionalac, bolje surađivati sa svojom zajednicom, odnosno isticati se u gomili.

S C922 Pro Stream web kamerom možete snimati u HD-u na 60fps za fluidniji pokret, tako da svaki detalj vašeg uzorka igranja može vidjeti i vaša okolina istom brzinom kojom i vi igrate. Web kamera također ima mogućnost izmjene dinamičke pozadine, te koristi inteligentno prepoznavanje oblika kao bi odvojila gamera od iste, bez upotrebe nezgrapnog zelenog ekrana. Gameri mogu pritom koristiti i popularne aplikacije kao što su OBS i XSplit.

logitech-c922-camera

Logitech je iskoristio najbolje od onoga što je predstavio u nagrađivanoj Logitech HD Pro web kameri C920 (najpreporučivanija web kamera profesionalnih igrača i videoblogera) i na osnovi toga poboljšao kvalitetu videozapisa. Uz automatsku korekciju slabog osvjetljenja te oštrijim autofokusom, C922 web kamera se prilagođava treperavoj sobnoj rasvjeti ili onoj koja dolazi s više računalnih ekrana, tako da možete streamati jasan videozapis čak i pri slabom osvjetljenju. I bez obzira na kut emitiranja, dva višesmjerno usmjerana mikrofona koja poništavaju buku omogućavaju savšeno čist stereo zvuk bez gubitka kvalitete streaminga i videa.

Kompanija je blisko surađivala s vodećom gaming softverskom tvrtkom XSplit kako bi integrirali svoje omiljene live streaming aplikacije i one za snimanje na C922 web kameri, dodavanjem predefiniranih postavki te omogućili najbolje korisničko iskustvo. C922 web kamera dolazi u paketu s tromjesečnom XSplit Premium licencom, što uključuje potpuni pristup profesionalnim alatima i značajkama – XSplit Broadcaster i XSplit Gamecaster tako da možete brzo i jednostavno početi streaming bilo koju vrstu sadržaja “direktno iz kutije”.

Dostupnost

logitech-c922-group

Logitech C922 Pro Stream Web kamera biti će dostupna od danas na Logitech.com po preporučenoj maloprodajnoj cijeni 799,00 kn. Za više informacija, molimo posjetite Logitech.com ili naš blog.


O Darko Hlušička - Darco

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kada je po prvi puta pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

14 komentara

  1. Gdje je dostupna na logitech.com po MPC 799 kn? Ni nema Hrvatske u popisu?

  2. Dostava za sve zemlje članice EU – osim Hrvatske, buhahaha

  3. Zanimljivo je to da ta cijena koju je osobno Darco spomenuo od 799 kuna se isto nalazi na http://www.jeftinije hr. koju je spomenuo Iveres a to je(u svijetu medija):-)A još je više zanimljivije da bi svaki prodavač tehnike trebao znati da sve oznake,odnosno brojevi nisu u potpunosti isti za evropsko i američko tržište:-)Ali naravno svi čekamo njegovu objavu.

  4. @Marco – informacija je stigla iz PR agencije i radi se o preporučenoj cijeni. Očekuje da će takva biti kada se proizvod pojavi (vjerojatno) idući tjedan u Linksu.

  5. Ma znam ali si nezgodno sročio rečenicu.. Ispada kao da se može naručiti sa logitech.com po toj cijeni izraženoj u kunama..

  6. odlična kamera za dame koje se streamaju skidanje donjeg rublja za sebe za novac :D

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Označena polja su nužna *

*