Naslovnica » Digitalna televizija » Sky Deutschland kreće s UHD programima preko satelita

Sky Deutschland kreće s UHD programima preko satelita


ses-astra-europe

Tvrtka SES S.A. najavila je kako će na jesen njemačka pay-tv postaja Sky Deutschland pokrenuti emitiranje dva ekskluzivna Ultra HD programa putem glavne orbitalne pozicije 19.2 stupnja istočno tvrtke SES.

Sky Deutchhland će prikazivati jednu utakmicu Bundeslige dnevno na programu Sky Sport Bundesliga UHD i odabrane utakmice UEFA Champions League na programu Sky Sport UHD – sve u zadivljujuće oštroj UHD rezoluciji koja je četiri puta veća od HD-u.

Stefan Kunz, potpredsjednik odijela usluge prijenosa u Sky Deutschland rekao je:

Gledatelji pay-tv postaje Sky Deutschland biti će prvi koji će imati priliku uživati u najboljim nogometnim utakmicama u Njemačkoj i Austriji uživo u Ultra HD-u. Dobiti će najbolji program vrhunske kvalitete, prije svih. Imamo povjerenje u dugoročno partnerstvo s tvrtkom SES koje će omogućiti pouzdan i neprekidan prijenos našega Ultra HD sadržaja, otvarajući nova vrata budućnosti televizije“.

Više informacija na Sky.de >>


O Darko Hlušička - Darco

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kada je po prvi puta pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Označena polja su nužna *

*