Naslovnica » Vijesti » Audio-video uređaji » Samsung UHD TV prijamnici dobili Digital Europe certifikat

Samsung UHD TV prijamnici dobili Digital Europe certifikat


Antonija Stupar_suhd-2016

Samsung Electronics objavio je da su modeli UHD TV prijamnika za 2016. godinu dobitnici Digital Europe certifikata. Priznanje za UHD TV uređaje dodijelilo je profesionalno udruženje koje zastupa interese industrije digitalnih tehnologija, a čije su članice tvrtke iz vertikale informacijskih i komunikacijskih tehnologija te potrošačke elektronike. Članice udruženja su 62 multinacionalne kompanije i 42 nacionalne udruge.

Samsungovi prijamnici, što obuhvaća ovogodišnje modele SUHD TV uređaja te seriju 6000 UHD TV prijamnika, zadovoljili su stroge standarde koje je definiralo udruženje Digital Europe te će sada nositi logo European UHD TV i oznaku Consumer Technology Association (CTA). Samsung će, među ostalim, izložiti i certificirane modele tijekom trajanja ovogodišnjeg sajma IFA u Berlinu.

Više informacija o Samsung TV prijamnicima dostupno je na stranicama www.samsung.com/hr.

Recenzija Samsungovog SUHD televizora serije 7, modela 49KS7002 dostupna je ovdje >>


O Darko Hlušička - Darco

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kada je po prvi puta pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Jedan komentar

  1. Dobili su i od UN nagradu , za najbolji kut gledanja.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Označena polja su nužna *

*