Naslovnica » Vijesti » Audio-video uređaji » Samsung predstavio prvi Dolby Atmos soundbar HW-K950

Samsung predstavio prvi Dolby Atmos soundbar HW-K950


samsung-HW-K950

Dolby nastoji proširiti svoj Atmos format zvuka na što više segmenata proizvoda, od ugradbenih zvučnika pa sve do pametnih telefona, a sada i u soundbar audio sustave. Samsungov HW-K950 prvi je model te vrste koji uz ugrađene zvučnike s pogledom prema gledatelju i stropu također nudi i odvojive stražnje zvučničke jedinice s istom konfiguracijom zvučnika.

HW-K950-samsung-2

Visine od samo 5.3 cm, tanak i elegantan dizajn Soundbara HW-K950 donosi tri prednja zvučnika te dva zvučnika usmjerena prema gore kako bi proizveo bogat zvuk koji je dovoljno snažan da ispuni cijelu prostoriju, a u isto vrijeme dovoljno realističan kako bi stvorio filmsko ozvučenje, dočaravajući okidanje strijele kroz sobu ili let ptice iznad glave. Za praktično rješenja u bilo kojoj sobi, soundbar se također bežično spaja na subwooferom kao i na stražnje zvučnike.

Samsung ističe kako se novi soundbar uklapa u novi UHD ekosustav gdje se uz izvrsnu kvalitetu slike očekuje i pravi trodimenzionalni zvuk kakvim obiluju novi UHD Blu-ray filmovi s Dolby Atmos zvučnim zapisom.

HW-K950-samsung-3

Cijena i dostupnost za sada nisu poznati.

Za više informacija, posjetite www.samsung.com/hr ili službeni blog global.samsungtomorrow.com.


O Darko Hlušička - Darco

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kada je po prvi puta pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Označena polja su nužna *

*