Audio-video uređajiVijesti

AOC predstavio dva nova monitora za igrače

aoc-freesync-monitor

AOC, poznati proizvođač monitora, lansirao je svoja prva dva monitora namijenjena igračima. Oba modela podežavaju AMD FreeSync – inovativnu tehnologiju koja uvodi dinamične brzine osvježavanja, eliminira titranje i lomljenje slike te brz protok podataka. Dovoljno je imati kompatibilnu AMD grafičku karticu i driver te novi AMD FreeSync AOC igraći monitor kako bi iskusili odlično iskustvo igranja.

Novi AOC monitori oznake G2460PF i G2770PF objedinjuju sve navedene značajke koje unaprijeđuju iskustvo igre po istoj cijeni, kao i prethodni modeli, a bit će dostupni od rujna ove godine po preporučenoj cijeni od 2399 i 3099 kuna (PDV uključen).

Superiorna igra uz AOC i AMD FreeSync

G2770PF_aoc1

Igranje bi u svakom trenutku trebalo biti bez smetnji, što nije moguće bez sinkronizacije GPU-a i brzine osvježavanja monitora. To sve omogućuje AMD FreeSync bez smanjivanja kvalitete igre i to po pristupačnoj cijeni. Ova tehnologija donosi igraće iskustvo bez imalo utjecaja na kvalitetu slike, dok istovremeno održava broj frekvencijskih okvira i brz protok podataka na najvišoj razini.

AMD FreeSync koristi standardni DisplayPort Adaptive-Sync kako bi omogućio dinamične brzine osvježavanja. To znači da kadrovi na monitoru se sinkronizuju s kadrovima na grafičkoj kartici, što eliminira preklapanje ekrana i pruža veoma tečno iskustvo u igrama. Ova najnovija AMD tehnologija ne zahtijeva dodatni hardver i dolazi s otvorenim standardima bez naknade za licenciranje.

Osnovne značajke novih AOC monitora oznaka G2460PF i G2770PF

Monitori spremni za najveća nadmetanja u igri zahtjevaju veliku brzinu osvježavanja od 144 Hz pri brzini odziva od 1 ms. Tako AOC monitori oznaka G2460PF i G2770PF podržavaju navedene potrebne značajke dok istovremeno sprječavaju preklapanje i lomljenje slike. AOC sadrži i i-Care tehnologiju koja smanjuje umaranje očiju, a istovremeno omogućuje vizualnu dubinu uz detaljnu sliku pomoću dinamičkog omjera kontrasta od 80 milijuna.

G2460PGF_aoc

Integrirana Kensington brava čuva monitor kako bi korisnicima omogućila bezbrižnost uslijed udaljavanja od igraće opreme, iako je to rijedak scenarij kod iznimno dugotrajnih igri sa savršenom ergonomijom slike i odgovarajućim pogodnim podešavanjem visine i nagiba monitora.

Detaljnije o AOC G2460PF >> 

Detaljnije o AOC G2770PF >>

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!