FilmoviKinoTraileri/Teaseri/Foršpani

HD preporuka: Filmovi koje vrijedi pogledati u travnju 2015.

age_of_ultron_620x330

I ovog mjeseca donosimo vam listu od 5 naslova koji su nam zanimljivi te za koje smatramo da ih vrijedi pogledati u kinu u narednom razdoblju.

1. Osvetnici 2: Vladavina Ultrona (Avengers: Age of Ultron)

Marvel Studios donosi nam nastavak najvećeg filma o super junacima Osvetnici 2: Vladavina Ultrona. Kad Tony Stark pokuša pokrenuti latentni mirovni program, stvari krenu naopako te najmoćniji heroji na Zemlji, Iron Man, Kapetan Amerika, Thor, Hulk, Crna udovica i Hawkeye, moraju pronaći način kako zaustaviti negativca Ultrona u ostvarenju svojih planova.

 

2. Bezvremenska Adaline (The Age of Adaline)

Blake Lively glumi mladu ženu Adaline Bowman rođenu krajem 20. stoljeća koja nakon nesreće postane “bezvremenska” odnosno prestane stariti. Nakon godina života, upoznaje muškarca zbog kojeg bi se mogla odreći svoje besmrtnosti.

 

3. Iz sveg glasa (Boychoir)

Radnja prati jedanaestogodišnjeg problematičnog dječaka Steta koji se nakon smrti samohrane majke nađe u školi zborskog pjevanja. U potpuno novoj i nepoznatoj okolini Stet upoznaje zahtjevnog maestra koji prepoznaje jedinstveni talent u dječaku. Ulogu maestra tumači legendarni  Dustin Hoffman, dvostruki dobitnik Oskara za glavnu mušku ulogu u filmovima Kišni Čovjek i Kramer protiv Kramera.

4. Get Hard

Milijunaš James King (Will Ferrell) osuđen je na zatvorsku kaznu zbog pronevjere, a sudac mu daje 30 dana kako bi sredio svoje poslove prije nego što ga strpaju iza rešetaka. Očajan, on se obraća Darnellu Lewisu (Kevin Hart) kako bi ga pripremio za život u ćeliji.

 

5. Brzi i Žestoki 7  (Fast and Furious 7)

Na velika platna došao je još jedan nastavak poznatog serijala Brzi i Žestoki, u poznatom glumačkom sastavu. Radnja počinje više od godinu dana nakon povratka Domove (Vin Diesel) i Brianove (Paul Walker) ekipe u Ameriku poslije oprosta, a opasnost ovoga puta vreba u liku hladnokrvnog britanskog ubojice koji želi poravnati račune. Deckard Shaw (Jason Statham) traži sve koji su sudjelovali u ubojstvu Owena (Luke Evans), njegovog mlađeg brata.

Adsense

Josipa Vrbanc

Elokventna mlada žena, britkog uma i širokog spektra interesa. Strastvena navijačica Bayerna koja voli pročitati kvalitetnu knjigu i pogledati dobar film. U slobodno vrijeme opušta se uz omiljene serije i čita vijesti iz svijeta filma i zabave. Ni shopping joj nije stran pa će vam rado preporučiti što i gdje kupovati.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!