Mobiteli i tabletiVijesti

Otvorena izložba Samsung kroz povijest mobilne telefonije

Izlozba_Samsung_mobilnih_telefona1

Ovog petka 27. veljače u Samsung Experience Store u Zagrebu otvorena je izložba “Samsung kroz povijest mobilne telefonije” u suradnji s Krunoslavom Ćosićem, poznatim IT novinarom i vlasnikom jedne od najvećih privatnih kolekcija mobilnih uređaja koja obuhvaća 1200 uređaja.

Neki od jedinstvenih primjeraka su i Samsung SGH-500 iz 1998. godine i SGH-600 iz 1999. godine koje odlikuje ekran s četiri linije teksta, vibracija, glasovno pozivanje te imenik sa 100 brojeva. Samsung A300 iz 2001. godine prvi je preklopni mobitel u svijetu s vanjskim ekranom. Nadalje, na izložbi će biti izloženi Samsung N400 iz 2001., prvi mobitel kojeg je dizajnirao Pininfarina, zatim A400 iz iste godine, prvi mobitel dizajniran posebno za žene, te mnogi drugi.

Izlozba_Samsung_mobilnih_telefona

Svi zainteresirani izložbu mogu pogledati u Samsung Experience Store u Mesničkoj ulici 1, koji će za vrijeme trajanja izložbe biti otvoren radnim danom od 9 do 20 sati i subotom od 9 do 14 sati.

Adsense

Josipa Vrbanc

Elokventna mlada žena, britkog uma i širokog spektra interesa. Strastvena navijačica Bayerna koja voli pročitati kvalitetnu knjigu i pogledati dobar film. U slobodno vrijeme opušta se uz omiljene serije i čita vijesti iz svijeta filma i zabave. Ni shopping joj nije stran pa će vam rado preporučiti što i gdje kupovati.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!