Digitalna televizijaDigitalna televizija u Hrvatskoj

Discovery Channel donosi novu sezonu serijala Nerazjašnjeni dosjei

discovery-nerazjasnjeni-dogadjaji

Na Discovery Channelu od 9. siječnja premijerno kreće nova sezona serijala “Nerazjašnjeni dosjei” koji istražuje tajanstvene priče i neobjašnjive događa­je. Od posjeta izvanzemaljaca i NLO-a, preko divova koji su hodali zemljom pa sve do priča o egzorcizmu, ovaj dramatično-dokumentarni serijal slijedi izvanre­dne priče o nevjerojatnim stvarima i događajima, predstavlja nam ljude koji su ih otkrili i istražuje neke neobjašnjive dokaze.

“Nerazjašnjeni dosjei” prate teme iz cijeloga svijeta, razjašnjavaju nevjerojatne susrete i viđenja, uz sudjelovanje i iskaze očevidaca te dramatične rekonstrukcije samih događanja. Sav materijal potkrijepljen je najnovijim otkrićima prirodnih znanosti i arhivskim dokazima. Mogu li se Nerazjašnjeni dosjei jednom zauvijek riješiti?

“Nerazjašnjeni dosjei” na programu su petkom od 22 sata.

Adsense

Sponzorirani clanak

Sponzorirane objave koje se u cijelosti prenose od naručitelja u svrhu promocije tvrtki i njihovih proizvoda. Mišljenja i podaci izneseni u ovakvim objavama ne potječu od autora HD Televizije.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!