Digitalna televizijaDigitalna televizija u Hrvatskoj

Discovery Channel donosi novu sezonu serijala Nerazjašnjeni dosjei

discovery-nerazjasnjeni-dogadjaji

Na Discovery Channelu od 9. siječnja premijerno kreće nova sezona serijala “Nerazjašnjeni dosjei” koji istražuje tajanstvene priče i neobjašnjive događa­je. Od posjeta izvanzemaljaca i NLO-a, preko divova koji su hodali zemljom pa sve do priča o egzorcizmu, ovaj dramatično-dokumentarni serijal slijedi izvanre­dne priče o nevjerojatnim stvarima i događajima, predstavlja nam ljude koji su ih otkrili i istražuje neke neobjašnjive dokaze.

“Nerazjašnjeni dosjei” prate teme iz cijeloga svijeta, razjašnjavaju nevjerojatne susrete i viđenja, uz sudjelovanje i iskaze očevidaca te dramatične rekonstrukcije samih događanja. Sav materijal potkrijepljen je najnovijim otkrićima prirodnih znanosti i arhivskim dokazima. Mogu li se Nerazjašnjeni dosjei jednom zauvijek riješiti?

“Nerazjašnjeni dosjei” na programu su petkom od 22 sata.

Adsense

Sponzorirani clanak

Sponzorirane objave koje se u cijelosti prenose od naručitelja u svrhu promocije tvrtki i njihovih proizvoda. Mišljenja i podaci izneseni u ovakvim objavama ne potječu od autora HD Televizije.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!