Audio-video uređajiPhilipsVijesti

Novi Philipsov Moda 2 monitor – elegantniji i napredniji

philips-moda-2014

Više od dvije godine kako smo testirali Philipsov monitor iz serije Moda, na tržište dolazi novi 27-inči model koji kombinira dojmljive vizualne efekte u bijelom Moda dizajnu, a ističe se po integriranim 7-vatnim zvučnicima kao i besprijekornom streamanju audio i video formata zahvaljujući Bluetooth povezivanju.

MMD, vodeća tehnološka tvrtka i brand licencirani partner za Philipsove monitore, lansira novi 27-inči monitor koji kombinira dojmljive vizualne efekte u sjajnom, bijelom Moda dizajnu. Ono što definira ovaj monitor je impresivan zvuk integriranih 7-vatnih zvučnika kao i besprijekorno streamanje audio i video formata zahvaljujući Bluetooth povezivanju.

Thomas Schade, potpredsjednik EMEA u MMD-u je istaknuo:

Izgled monitora jedan je od ključnih faktora pri odabiru uređaja za vlastiti životni prostor. Upravo zbog toga smo sigurni da će novi monitor privući pažnju korisnika kojima uređaji predstavljaju više od niza karakteristika. Osim što se može pohvaliti odličnim 2 Moda dizajnom iz svih kuteva, omogućuje i zadivljujuće iskustvo gledanja i slušanja sa surround zvukom iz integriranih zvučnika i Bluetooth povezivanjem pri čemu se eliminiraju suvišni kabeli.

275C5QHWAW_moda-1

Osnovne karakteristike novog Philipsovog 275C5QHAW monitora

Zadivljujući izgled u 360 stupnjeva

Ovaj monitor prepoznatljiv je po minimalističkom i elegantnom izgledu dizajniranom da se uklopi i u najsofisticiraniji interijer. Tanki okvir zauzima minimalno prostora zahvaljujući debljini okvira s vanjske strane od samo 2,5 mm i unutranje strane od samo 3,5 mm čime se postižu čiste linije uređaja s minimalnim smetnjama i maksimalnim doživljajem gledanja.

Sveobuhvatan zvuk

Kako bi se podigla ljestvica u produciranju audio zvuka, iza moćnih integriranih zvučnika od 7 vata stoji zvučni sustav koji je podešen prema SRS WOW HD ™ tehnologiji. Kao rezultat toga ovaj monitor garantira surround zvuk s virtualnim 5.1 kanalom za izuzetno audio iskustvo.

Bluetooth streamanje

275C5QHWAW_moda-mhl


Posljednja stvar što poslovno ili privatno okruženje treba je više kabela. Od kad je lansiran 275C5QHAW sa značajkama Bluetooth tehnologije, korisnici mogu bežično streamati glazbu i videozapise s kompatibilnih uređaja kao i uživati u svom sadržaju zapanjujuće kvalitete. Osim što omogućuje prvoklasnu zabavu bez kabela, Bluetooth sustav zvučnika također omogućuje bezbrižne razgovore pomoću hands-free postavke poziva.

Zadivljuća kvaliteta gledanja

Philipsov monitor nameće se i kao idealan uređaj za korisnike koji vole u društvu pogledati fotografije ili film što im omogućuje AH-IPS tehnologija pružajući iznimno širok kut gledanja sadržaja. Uz sve navedene napredne karakteristike, ovaj monitor svojom HD rezolucijom od 1920 x 1080p obećava i maksimalnu kvalitetu slike što ga čini idealnim uređajem za bezbrižnu zabavu iz svakog ugla.

Novi Philipsov Brilliance monitor uskoro je dostupan na našem tržištu po cijeni od

275C5QHAW – 2699 Kn (PDV uključen)

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!