Naslovnica » Filmovi » Drugi teaser trailer za film Pobješnjeli Max: Divlja Cesta

Drugi teaser trailer za film Pobješnjeli Max: Divlja Cesta


mad-max-divlja-cesta

Svi obožavatelji Mad Maxa napokon mogu odahnuti! Sinoć objavljen dru­gi teaser trailer filma POBJEŠNJELI MAX: DIVLJA CESTA potvrdio je da je režiser, koproducent i koscenarist legendarne trilogije George Miller ostao vjeran svom originalnom stilu i da će njegov novi uradak uz pomoć najsuvremenije tehnologije ubaciti u još višu brzinu. Četvrti nastavak Po­bješnjelog Maxa studio Warner Bros. najavio je za svibanj 2015. go­dine, a u njemu će se umjesto Mela Gibsona u naslovnoj ulozi pojaviti Tom Hardy uz Charlize Theron, Rosie Huntington– Whiteley, Nicholasa Houlta te Zoë Kravitz.

Radnja filma smještena je i dalje u pustinjski krajolik postapokaliptične Zemlje na kojoj je svaka humanost iščezla. Ljudi se luđački bore kako bi preživjeli, što rezultira neviđenim nasiljem. U ovom kaosu, čini se da ipak postoji netko tko bi mogao uspostaviti red. Zapravo, dvoje osobenjaka ima­ju sličnu ideju: šutljivi Max Rockatansky (Tom Hardy) i smjela Imperator Furiosa (Charlize Theron).

Upoznajmo ih bolje u traileru:

Recenzije Blu-ray izdanja prve trilogije možete pronaći na slijedećim linkovima:


O Darko Hlušička - Darco

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kada je po prvi puta pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Jedan komentar

  1. Nadam se da će biti gledljivo, ništa više, jer svugdje podji, al kući dodji, prvi dio je zakon!

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Označena polja su nužna *

*